Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Kandi- ja maisteriohjelmat

Hoitotiede, Terveystiede

Tampereen yliopisto, paikassa Tampere
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Hoitotiede, Terveystiede

Haluatko syventää ja laajentaa terveysalan osaamistasi? Oletko kiinnostunut yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen terveyteen ja hoitamiseen liittyvistä asiantuntijatehtävistä? Kiinnostaako sinua opiskelu koulutusalalla, jossa hoitamisen ja terveyden kysymyksiä tarkastellaan laaja-alaisesti ja monitieteisesti?

Hoitotieteen opinnoissa terveysalan asiantuntijuutesi syventyy monitieteisillä ja laaja-alaisilla sisältöopinnoilla. Opiskelussa kartutat hoitotieteen ja sen lähitieteiden tietoa eritasoisen päätöksenteon tueksi sekä työelämätaitoja, kuten viestintä-, tiedonhankinta- ja ongelmanratkaisutaitoja. Lisäät ymmärrystäsi ajankohtaisista hoitotieteen ja terveydenhuollon kansallisista ja kansainvälisistä ilmiöistä osana yhteiskuntaa. Tutkinto-ohjelman sisällöt auttavat tunnistamaan työtehtäviisi liittyvän tiedontarpeen ja soveltamaan tietoa terveyteen liittyvissä kysymyksissä. Opinnot auttavat sinua tuottamaan ja arvioimaan hoitotieteellistä tietoa sekä soveltamaan tutkimusmenetelmiä ja näyttöön perustuvaa tietoa.

Aikaisemman terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon perusteella korvataan 120 opintopistettä kandidaatin tutkinnostasi. Tutkinnon suoritettuasi voit sijoittua koti- ja ulkomaisiin asiantuntija-, opetus-, johtamis-, suunnittelu-, kehittämis- ja tutkimustehtäviin. Tutkinnon monipuoliset sisältö- ja menetelmäopinnot syventävät aiemmassa terveysalan tutkinnossa hankittua osaamistasi.

Oman tutkinto-ohjelman opintojen lisäksi voit hyödyntää laajasti koko Tampereen korkeakouluyhteisön opetustarjontaa opinnoissasi.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveystieteiden kandidaatti ja maisteri

Tampereen yliopisto
Kalevantie 4
33014 Tampere

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Uusi Tampereen yliopisto syntyi vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät uudeksi säätiöyliopistoksi. Tampereen yliopistona toimiva Tampereen korkeakoulusäätiö harjoittaa myös ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tampereen...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu