✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Hyvinvointipolitiikan ja yhteiskunnan tutkimuksen maisteriohjelma

Tampereen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Ei mukana
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Pori
Itsenäiset maisteriohjelmat

Hyvinvointipolitiikan ja yhteiskunnan tutkimuksen maisteriohjelma

Haluatko ymmärtää, miten yhteiskunta toimii? Millaiset rakenteet, ideat ja mekanismit vaikuttavat hyvinvoinnin tuottamiseen ja kokemiseen? Miten hyvinvointia voidaan ymmärtää, määritellä ja tarkastella? Millaisin keinoin ja palvelujärjestelmin kansalaisten hyvinvointia tuetaan? Miksi yhteiskunnassa on pahoinvointia ja huono-osaisuutta? Mikä on hyvinvointivaltio?

Hyvinvointipolitiikan ja yhteiskunnan tutkimuksen maisteriohjelmassa perehdyt monitieteisesti ja laaja-alaisesti hyvinvoinnin, hyvinvointipolitiikan ja hyvinvoinnin tuottamisen kysymyksiin osana laajempaa yhteiskunnallista kehystä ja rakennetta. Maisteriohjelmassa pohdit hyvinvointia suhteessa eriarvoisuuden mekanismeihin, hyvinvointivaltion toimintaperiaatteisiin, kansalaisuuteen, palvelujärjestelmiin, johtajuuteen ja arjen kokemuksiin.

Maisteriohjelma tarjoaa sisällöltään laajan ja monitieteisen tutkinnon, jossa hyvinvoinnin ja hyvinvointipolitiikan kysymykset asettuvat osaksi niin yhteiskunnan rakenteita kuin arkielämän kokemuksia. Ohjelmassa keskitytään myös johtajuuden kysymyksiin. Ohjelma tarjoaa valmiudet toimia asiantuntijana ja kehittäjänä erilaisilla hyvinvointipalvelujen kentillä. Opinnot toteutetaan monimuoto-opetuksena.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Yhteiskuntatieteiden maisteri

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Uusi Tampereen yliopisto syntyi vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät uudeksi säätiöyliopistoksi. Tampereen yliopistona toimiva Tampereen korkeakoulusäätiö harjoittaa myös ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tampereen...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen yliopisto

Kalevantie 4
33014 Tampere


Arvioinnit
Hyvinvointipolitiikan ja yhteiskunnan tutkimuksen maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.