Sivuston käyttötapa: Mobiili

Talous- ja elinkeinoelämän linja

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio
Pituus: 3–3,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloituspäivämäärä: Syksyllä
marker Hakuaika käynnissä
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Koulutuspaikkakunta: Tampere
Koulutustyyppi: Lukiot ja erikoislukiot

Talous- ja elinkeinoelämän linja

Business Norssi, talous- ja elinkeinoelämän linja Tampereen yliopiston normaalikoulun lukiossa

Talous ja elinkeinoelämä -linja | Business Norssi

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukion Business Norssi -linja on talous- ja elinkeinoelämään painottunut linja, joka antaa opiskelijalle hyvän pohjan jatko-opintoihin varsinkin, jos tulevaisuuden suunnitelmissa ovat elinkeinoelämän johto- ja asiantuntijatehtävät.

Talous ja elinkeinoelämän linjan opetuksen sisältö

Käytännönläheisyys on keskeistä talous- ja elinkeinoelämän linjan lukio-opinnoissa. Linjalla tehdään yhteistyötä yliopiston ja useiden eri yritysten kanssa. Lukion oppitunneilla opittuja teoriatietoja pääsee soveltamaan mielenkiintoisissa projekteissa ja hankkeissa, joita toteutetaan yhdessä lukion erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

BN-linjalla opiskelijat työskentelevät reaaliaikaisen materiaalin parissa verkossa. Opetuksessa käytetään runsaasti ongelmakeskeistä oppimista ja uudenlaisia pedagogisia ratkaisuja. Opintoihin kuuluu paljon kansainvälisissä verkostoissa työskentelyä, yrittäjänä toimimista, tutkimushaasteita sekä erilaisiin tapahtumiin ja kilpailuihin osallistumista.

Sekä yleislukion, BN-linjan että sirkustaiteen opiskelijat voi valita opintoihinsa kansainvälisen tMBA-tutkinnon, joka suoritetaan englanniksi, verkossa, kansainvälisessä ympäristöä ja joka edellyttää ongelmanratkaisutaitoja ja sisältää pelillisiä elementtejä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talous- ja elinkeinoelämän linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Opiskelijoita otetaan sisään 27. Koulutukseen haetaan toisen asteen koulutuksen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ylioppilastutkinto + lukion päättötodistus

Jatko-opinnot

Lukion päättötodistus ja ylioppilastutkinto antavat kelpoisuuden hakeutua opiskelemaan korkeakouluun, yliopistoihin, ammattikorkeakouluihin tai ammatilliseen koulutukseen.

Kustannukset

Lukion opiskelijalla on oikeus hakea opintojensa ajaksi opintotukea. Lisätietoa opintotuesta voi kysyä Kansaneläkelaitokselta. Lukiolainen voi hakea myös koulumatkatukea, jos yhdensuuntainen koulumatka kotoa koululle on vähintään 10 kilometriä ja matkakustannukset ylittävät 54 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Talous- ja elinkeinoelämän linja.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukioTampereen yliopiston normaalikoulun lukio

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukiossa, Norssissa, voi opiskella lukion yleislinjalla tai talous- ja elinkeinoelämään painottuneella linjalla, Business Norssi -linjalla. Lisäksi lukio on osa Tampereen yliopistoa, eli se kouluttaa uusia opettajia ja osaltaan huolehtii opettajien täydennyskoulutuksesta. Norssissa oppiminen on ykkösasia! Opetuksessa laadullinen...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio yhteystiedot

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio

Ratapihankatu 55
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.uta.fi