Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
suomi
   
Iltaopinnot
Helsinki
Perusopetus

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetus

Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa voi suorittaa perusopetuksen päättötodistuksen aikuisten opetussuunnitelman mukaisesti. Tarjolla on sekä aikuisten perusopetuksen alkuvaiheen että päättövaiheen opintoja.

Jos sinulla on aikaisemmin jäänyt peruskoulu kesken, voi koulussa myös jatkaa keskeytyneitä opintoja ja suorittaa päättötodistuksen loppuun. Peruskoulua jatkavia opiskelijoita otetaan ryhmiin mahdollisesti vapautuville paikoille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aikuisten perusopetus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Aikuislukio-opinnot on tarkoitettu 18-vuotta täyttäneille opiskelijoille. Rehtorin päätöksellä aikuislukion opiskelijaksi voidaan ottaa myös alle 18-vuotias. Tässä tapauksessa tulee ensin ottaa yhteyttä aikuislukion vararehtoriin.

Vieraskieliset peruskoulun opiskelijat valitaan kouluun suomen kielen testin ja haastattelun perusteella. Suomen kielen testiin voi ilmoittautua aikuislukion kansliassa. Tarkemmin hakuaikatauluista kerrotaan koulun internetsivuilla. Lisätietoja saa tarvittaessa myös koulun kansliasta.

Tutkinto / todistus

Peruskoulun päättötodistus

Kustannukset

Perusopetuksen päättötodistuksen suorittaminen on maksutonta. Tutkintotavoitteisena opiskelijana voi samanaikaisesti olla vain yhdessä oppilaitoksessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aikuisten perusopetus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Töölön yhteiskoulun aikuislukio

Töölön yhteiskoulun aikuislukio

Töölön yhteiskoulun aikuislukio

Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa ei ikä rajoita opiskelua! Olympiastadionin tuntumassa Urheilukadulla sijaitseva aikuislukio on Suomen vanhin ja yksi Euroopan vanhimmista aikuislukioista. TYK on oppilaitos, jossa kaikenikäiset opiskelijat toteuttavat tavoitteitaan - olivat ne sitten tiettyyn tutkintoon tähtääviä, yksittäisten aineiden opiskeluun liittyviä tai ihan...


Lue lisää oppilaitoksesta Töölön yhteiskoulun aikuislukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Töölön yhteiskoulun aikuislukio

Urheilukatu 10-12
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.tyk.fi

Arvioinnit

Aikuisten perusopetus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele Eiran aikuislukiossa!

Ilmoittaudu lukion kesäopetukseen 6.–28.5.2020! Kesäkurssit 25€/kurssi, verkkokurssit 80€/kurssi ja abikurssit 100€/1–3 kurssia.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: