Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kuntosalivalmentaja -koulutus

Trainer4You
Yhteenveto
5 päivää
Ammatillinen koulutus
Espoo, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Oulu, Tampere - Näytä kaikki  
Alkavat koulutukset
Espoo
27.3.2020 
Jyväskylä
3.4.2020 
Vaasa
5.6.2020 

Kuntosalivalmentaja -koulutus

Kuntosalivalmentajan koulutus / Trainer4You

Opi kuntosaliharjoittelun ja -valmentamisen avainasiat

Me Trainer4Youlla puhumme aina kuntosaliohjauksen sijaan valmentamisesta. Tavoiteltujen tulosten saavuttamiseksi valmennuksellisuus on kaikki kaikessa, olipa kyse sitten omista tai asiakkaidesi tavoitteista. Kuntosalivalmentajan koulutus sopii erinomaisesti sekä aktiiviselle kuntosaliharjoittelun harrastajalle että aloittelijalle. Koulutus on osa Trainer4You Personal trainer -koulutusputkea.

Parempia tuloksia kuntosalilla – sinulle ja asiakkaillesi

Kuntosaliharjoittelu elää suuren suosion aikaa. Kuntosalien määrä on kasvussa sekä Suomessa että muualla maailmassa. Yksi kasvavan markkinan kysytyimpiä palveluita on kuntosaliohjaus: tuhannet ihmiset ovat jatkuvasti kiinnostuneita hankkimaan ammattilaisen ohjausta omaan harjoitteluunsa. Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutus tarjoaa tietotaidon asiakkaiden kuntosalivalmentamiseen sekä oman harjoittelun kehittämiseen.

Kuntosalivalmennus on muutakin kuin kuntosaliohjausta

Trainer4You Kuntosalivalmentajakoulutuksessa opit kuntosaliharjoittelun ja -valmentamisen avainasiat. Koulutuksen suorituksesta myönnetään diplomi. Koulutuksen teemoja ovat:

  • Harjoittelun ohjelmointi
  • Kuormitusfysiologia
  • Ohjaustaidot
  • Tominnallinen anatomia
  • Valmentajavalmiudet
  • Vuorovaikutustaidot
  • Valmennusosaaminen
  • Ravinto-ohjaus

Kouluttautuminen onnistuu myös työn ohessa

Kuntosalivalmentajakoulutuksen kesto on kaksi koulutusviikonloppua (3 pv + 2 pv). Kouluttautuminen onnistuu siis kätevästi myös päivätyön ohessa. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomea: Oulussa, Jyväskylässä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Lappeenrannassa ja Joensuussa. Samanhenkisessä koulutusporukassa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja ammetamaan arvokasta tietoa myös muilta koulutettavilta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuntosalivalmentaja -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus sopii kaikille kuntosaliharjoittelusta ja sen ohjaamisesta kiinnostuneille.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1015 euroa (sis. alv 24 %).

Maksuvaihtoehdot:

  • verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
  • joustava Svea erämaksu (jaettavissa jopa 24 kuukausierään)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuntosalivalmentaja -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin alan kouluttaja

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Monipuoliset Online-koulutukset Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Voit lukea lisää yrityksen tarjoamista koulutuksista...


Lue lisää oppilaitoksesta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Arvioinnit

Kuntosalivalmentaja -koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.