Sivuston käyttötapa: Mobiili

Personal Trainer -koulutus

Trainer4You
Yhteenveto
19 päivää
suomi, englanti
Ammatillinen koulutus
Espoo, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Oulu, Tampere - Näytä kaikki  
Alkavat koulutukset
Espoo
29.2.2020  (suomi)
10.10.2020  (englanti)
Tampere
6.3.2020  (suomi)
Jyväskylä
13.3.2020  (suomi)

Personal Trainer -koulutus

Personal Trainer -koulutus / Trainer4You

Aloita matkasi arvostetuksi ja ammattitaitoiseksi personal traineriksi

Menestyvällä personal trainerilla on riittävät tiedot ja taidot valmennus- ja asiakaspalvelutyöstä, vahva näkemys siitä, kenen kanssa haluaa tehdä töitä, jonkin tietyn alueen erityisosaamista sekä ennen kaikkea oikeat ihmiset ympärillä. Trainer4You:lle on tärkeää, että opiskelija menestyy, ja siksi kaikessa koulutustoiminnassa keskitytään juuri näihin teemoihin.

Tule alan rautaisten ammattilaisten oppiin

Trainer4You:n kouluttajilla on pitkä kokemus personal trainer alalla toimimisesta ja vankka koulutus alalta. He ovat rautaisia ammattilaisia ja personal trainingin esikuvia. Koulutuksen laatu- ja osaamisvaatimuksien perustana on Auktorisoitu personal trainer koulutuksen standardit.

Opiskele viikonloppuisin – vaikkapa työn ohessa

Personal traineriksi opiskeleminen etenee sujuvasti viikonloppuisin järjestettävien lähijaksojen merkeissä. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomea, joten voit osallistua koulutukseen sinua lähimmällä koulutuspaikkakunnalla. Opiskelijalla on käytössään myös erinomaiset verkko-opiskelumahdollisuudet, joita voi hyödyntää sekä opiskelun aikana että sen jälkeen.

Hanki koulutuksella valmiudet personal trainerin ammattiin

Trainer4You Personal trainer -koulutus koostuu yhdeksästä lähijaksosta ja omatoimisesta etäopiskelusta. Koulutukseen sisältyy myös harjoitusasiakkuussuhde. Personal trainer -koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Harjoittelun ohjelmointi
  • Kuormitusfysiologia
  • Ravinto-ohjaus
  • Ohjaustaidot
  • Toiminnallinen anatomia
  • Valmentajavalmiudet
  • Vuorovaikutustaidot
  • Valmennusosaaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Personal Trainer -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Personal trainer -koulutuksessa ei ole vaatimuksia fyysiselle kunnolle tai ennakkotiedoille PT:nä toimimisesta. Oma innostuneisuus on tärkeintä!

Tutkinto / todistus

Trainer4You on kouluttanut personal trainereita vuodesta 2004 lähtien. Alusta asti tavoitteena on ollut kouluttaa ammattitaitoisia ja vastuullisia ammattilaisia jatkuvasti kehittyvälle ja kasvavalle alalle. Personal trainer -koulutuksella on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen (APT) auktorisointi. Tämä takaa parhaiden standardien mukaisen koulutuksen ja pätevyyden niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

APT

EA

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3350€ sisältäen alv 24%. Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan ja voit jakaa maksun jopa 24 erään joustavalla Svea erämaksulla

Koulutuksen hinta sisältää kirjapaketin: Motivointi ja käyttäytymisen muutos, Valmennuksella voittoon, Liikuntafysiologian perusteet ja Uusi treenipäiväkirja. Kirjapaketti postitetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Personal Trainer -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin alan kouluttaja

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Monipuoliset Online-koulutukset Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Voit lukea lisää yrityksen tarjoamista koulutuksista...


Lue lisää oppilaitoksesta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Arvioinnit

Personal Trainer -koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.