Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintovalmentaja -koulutus

Trainer4You
Yhteenveto
9 päivää
Ammatillinen koulutus
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku
Alkavat koulutukset
Espoo
21.3.2020 
Jyväskylä
27.3.2020 
Tampere
7.8.2020 

Ravintovalmentaja -koulutus

Ravintovalmentajakoulutus / Trainer4You

Katso mitä suuhusi laitat ja tiedä mitä suustasi päästät

Ravintovalmentajakoulutuksessa keskitytään erityisesti käytännön ravintovalmennusosaamiseen ja ravinto-ohjauksen tuloksekkaimpiin työkaluihin. Tärkeimmät oppiaiheet pyörivät ravintofysiologian, ravitsemuspsykologian ja liikkujan ravitsemuksen ympärillä. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä vaikuttavaa ravinto-ohjausta ja ymmärrät myös ravitsemuspsykologian pääteemat. Ravintovalmentajakoulutuksesta saat vahvat eväät asiakkaidesi ohjaamiseen ja neuvomiseen ravitsemuksen pulmatilanteissa.

Hanki työkalut tuloksekkaaseen ravintovalmennus työhön

Koulutuksen tavoitteena on lisätä terveys-, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden parissa työskentelevien henkilöiden ravitsemustietoutta ja ennen kaikkea tuloksekasta ravintovalmennusosaamista. Opit hahmottamaan ravitsemusta kokonaisuutena ja ymmärrät, miksi erilaisissa tilanteissa annetaan erilaisia ravitsemusohjeita. Koulutus antaa myös arvokasta tietoa ravitsemuspsykologiasta ja ihmisten käyttäytymisestä. Sitä kautta saat varmasti myös työkaluja omaan elämääsi.

Ravintovalmentaja-koulutuksen sisältö

Koulutus etenee ravitsemuksen perusteista erityiskysymyksiin. Ylätason aiheita ovat muun muassa terveyttä edistävä ruokavalio, ravintofysiologia, tavoitteiden mukaiset ruokavaliot, ravitsemuspsykologia ja erityisryhmien ravinto-ohjaaminen. Lisäksi aiheina on myynti, markkinointi ja ravintovalmennuspalvelujen tuotteistaminen, jotta voit valmistuttuasi tehdä osaamisellasi tuloksellista liiketoimintaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintovalmentaja -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Ravintovalmentajakoulutus on suunnattu lisäkoulutukseksi liikunnanohjaajille, liikuntaneuvojille, valmentajille, personal trainereille, fysioterapeuteille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille tai ylipäätään henkilöille, jotka tekevät työtä ravinto- ja elintapaohjauksen parissa. Koulutusohjelma on suunnattu niin valmennustyötä tekeville, kuin sitä vasta suunnitteleville. Se sopii myös henkilölle, joka haluaa hyvät eväät oman ravitsemuksensa parantamiseksi. Myös kauneudenhoito- ja hyvinvointialan ammattilaiset ovat olleet ravintovalmentajakoulutuksessa laajasti edustettuna.

Kustannukset

Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan ja voit jakaa maksun jopa 24 erään joustavalla Svea erämaksulla.

Super early bird hinta on 1965 euroa (ilmoittautuminen 3kk ennen koulutusta).
Koulutuksen hinta normaalisti on 2190 euroa.

Koulutuksen hinta sisältää kirjapaketin: Motivointi ja käyttäytymisen muutos, Valmennuksella voittoon, Liikuntafysiologian perusteet ja Uusi treenipäiväkirja. Kirjapaketti postitetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintovalmentaja -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin alan kouluttaja

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Monipuoliset Online-koulutukset Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Voit lukea lisää yrityksen tarjoamista koulutuksista...


Lue lisää oppilaitoksesta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Arvioinnit

Ravintovalmentaja -koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.