Sivuston käyttötapa: Mobiili

Autoalan työnjohtajan koulutus

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
1,5 vuotta
haku käynnissä
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Nurmijärvi
Ammatillinen koulutus
Autoalan työnjohtajan koulutus

Autoalan työnjohtajan koulutus

Autoalan työnjohtaja toimii huollon asiakaspalvelussa ja yleensä myös mekaanikkojen esimiehenä autoliikkeissä ja korjaamoissa. Tehtäviin kuuluu töiden vastaanottoa, asiakaspalvelua, hinnoittelua ja organisointia. Yhteistyö automyynnin, varaosamyynnin ja erilaisten alihankkijoiden kanssa on osa työnjohdon päivittäistä tehtäväkenttää. Työpaikkoja ovat mm. kevyen- ja raskaankaluston autoliikkeet ja korjaamot.

Koulutuksen tavoitteena on opiskella autoalan vaativampia töitä ja suoriutua hyväksytysti ammattitutkinnon näytöstä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on koottu opintojaksoista, joten yksilöllinen valinta on mahdollista ja aikaisempi osaaminen on hyödynnettävissä. Koulutukseen sisältyy neljä tietopuolista lähiopetusjaksoa ja ne ovat kukin kahden päivän pituisia. Jokaiseen koulutusosioon liittyy vahvasti itseopiskelu etätehtävien muodossa verkko-oppimisympäristö eCampuksessa. Etätehtävät tehdään soveltaen oman työssäoppimispaikan tietoja. Työnjohdon ammattilaisen työtä opiskellaan työssäoppimisjaksoilla lähiopintojaksojen välissä autoliikkeissä tai -korjaamoissa. Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimus- tai omaehtoisena koulutuksena. Opiskelijan on itse oltava aktiivinen oppisopimus- tai työssäoppimispaikan etsimisessä.

Koulutuksen sisältö

  • esimiestoiminta
  • johtaminen
  • myyntityö- ja asiakaspalvelu
  • korjaamotoiminnan organisointi
  • alan lainsäädäntö
  • ajoneuvotekniikka
  • sähkötyöturvallisuus SFS6002 kurssi
  • etätehtävät
  • työssäoppiminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Autoalan työnjohtajan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka ovat työskennelleet muutaman vuoden työnjohtotehtävissä tai ovat siirtymässä työnjohdollisiin tehtäviin. Aiemmin hankittu osaaminen ajoneuvotekniikasta ja/tai asiakaspalvelusta sekä soveltuvuus alalle edesauttavat työnjohdon ammattitutkinnon koulutuksen suorittamista.

Kustannukset

Koulutuksen opiskelijakohtainen omavastuumaksu on 320 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autoalan työnjohtajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat työelämään uusia ammattilaisia. TTS Työtehoseura tarjoaa myös täydennyskoulutuksia toimialojensa ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille.  ...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi

Arvoinnit
Autoalan työnjohtajan koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Autoalan työnjohtajan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: