Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | lentorahdinkäsittelijä

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
5 kuukautta
   
Vantaa
Ammatilliset perustutkinnot
LENTORAHDINKÄSITTELIJÄ

Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | lentorahdinkäsittelijä

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille tiedolliset ja taidolliset valmiudet suoriutua itsenäisesti lentorahtikäsittelijän työtehtävistä. Koulutus on ammattiin valmistavaa.

Koulutuksessa tähdätään työllistymiseen lentorahtia käsitteleviin yrityksiin Uudenmaan alueella. Koulutuksen tarkoituksena on tuottaa monityötaitoisia työntekijöitä, jotka hallitsevat lentorahtiin liittyvät logistiset toiminnot kokonaisvaltaisesti. Erityisesti painotetaan lentorahtiin käytettävää termistöä ja erityisäännöksiä, työssä tarvittavien dokumenttien käyttöä, saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä terminaalissa ja kuljetusyksiköissä sekä tavaran käsittelyssä käytettäviä merkintöjä. Koulutus on logistiikan perustutkinnon osatutkintoon johtava. Siinä suoritetaan näytöt seuraavissa tutkinnon osissa: trukinkuljettajan tehtävät sekä lentorahdin käsittely.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille tiedolliset ja taidolliset valmiudet suoriutua itsenäisesti lentorahtikäsittelijän työtehtävistä. Koulutus on ammattiin valmistavaa.

Koulutuksessa tähdätään työllistymiseen lentorahtia käsitteleviin yrityksiin Uudenmaan alueella. Koulutuksen tarkoituksena on tuottaa monityötaitoisia työntekijöitä, jotka hallitsevat lentorahtiin liittyvät logistiset toiminnot kokonaisvaltaisesti. Erityisesti painotetaan lentorahtiin käytettävää termistöä ja erityisäännöksiä, työssä tarvittavien dokumenttien käyttöä, saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä terminaalissa ja kuljetusyksiköissä sekä tavaran käsittelyssä käytettäviä merkintöjä.

Suoritustapa

Koulutus sisältää lähiopiskelua ja ohjattua työssäoppimista. Lähiopiskelua on n. 50% ja työssäoppimista n. 50%. Lähiopiskelu- ja työssäoppimisjaksot vuorottelevat siten että ne tukevat asioiden oppimista. Työssäoppimiset toteutetaan monipuolisissa logistiikka-alan työympäristöissä ammatin vaatimia töitä tekemällä. Harjoittelupaikan opiskelija hankkii pääsääntöisesti itse. Tarvittaessa harjoittelupaikan etsimisessä autetaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | lentorahdinkäsittelijä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ensisijaisesti pääkaupunkiseutulaisia, kuljetusalasta kiinnostuneita ja asiakaspalveluun hyvin soveltuvia työttömiä tai työttömyysuhan alaisia henkilöitä jolla on työnhaku voimassa TE-toimistossa.

Alalle soveltuvuus selvitetään hakemusten, valintakokeen ja haastattelun perusteella. Koulutukseen pääsemiseksi edellytetään nuhteetonta taustaa.

Koulutuksen pääsyvaatimukset

  • vähintään 18-vuoden ikä
  • hyvä fyysinen kunto
  • HYVÄ SUOMEN kielen suullinen ja kirjallinen taito: taitotaso vähintään YKI3 – luokkaa

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinnon osatutkinto, lentorahdinkäsittelijä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | lentorahdinkäsittelijä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat työelämään uusia ammattilaisia. TTS Työtehoseura tarjoaa myös täydennyskoulutuksia toimialojensa ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille.  ...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | lentorahdinkäsittelijä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | lentorahdinkäsittelijä täytä seuraavat tiedot: