Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | terminaalityöntekijä

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
0,5 vuotta
suomi
   
Vantaa
Ammatilliset perustutkinnot
TERMINAALITYÖNTEKIJÄ, logistiikan perustutkinnon osatutkinto

Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | terminaalityöntekijä

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille tiedolliset ja taidolliset valmiudet suoriutua itsenäisesti terminaalityöntekijän työtehtävistä. Koulutus on logistiikan perustutkinnon osaan valmistavaa.

Koulutuksessa tähdätään työllistymiseen terminaaleihin ja varastoihin Uudenmaan alueella. Koulutuksen tarkoituksena on tuottaa monityötaitoisia terminaalityöntekijöitä, jotka hallitsevat terminaalin logistiset toiminnot kokonaisvaltaisesti. Erityisesti painotetaan erilaisten terminaalityössä tarvittavien trukkien käyttöä, saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä sekä tavaran käsittelyssä käytettäviä dokumentteja.

Tutkinnon sisältö

Koulutus sisältää terminaalityössä tarvittavien tietojen ja taitojen oppimisen kuten tavaran vastaanottaminen, rahtikirjan käyttö, tiekuljetussopimuslaki, rahditusperusteet, pakkausten modulointi ja kuljetusalustat, pakkaaminen, trukilla ajo, ajoneuvojen lastaus ja purku, kuorman sidonta, kuorman suunnittelu ja vaarallisten aineiden käsittelyn perusteet. Koulutukseen sisältyy myös työnhakuvalmennusta, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista sekä yhteiskunta- ja työelämäosaamisen opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | terminaalityöntekijä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutuksen pääsyvaatimukset ovat 18-vuoden ikä sekä hyvä fyysinen kunto, hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito: taitotaso vähintään B2.1 - luokkaa. Koulutukseen pääsemiseksi edellytetään nuhteetonta taustaa. (mm. ei voimassa olevaa ajokieltoa, tai muuta vakavaa rikoshistoriaa).

Koulutukseen haetaan sähköisesti oppilaitoksen nettisivuilta.


Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on:

  • TE-toimiston toteama koulutustarve
  • hyvä fyysinen kunto
  • hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito: taitotaso vähintään B2.1 - luokkaa
  • ikää vähintään 18-vuotta
  • kiinnostus logistiikka-alaa kohtaan ja soveltuvuus asiakaspalveluun ja trukin käyttöön.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto

Kustannukset

Opiskelijalle kertyy kustannuksia opintojen aikana suoritettavista lupakorteista: Työturvallisuuskortti, Ensiapu 1, Trukkikortti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | terminaalityöntekijä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat työelämään uusia ammattilaisia. TTS Työtehoseura tarjoaa myös täydennyskoulutuksia toimialojensa ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille.  ...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | terminaalityöntekijä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Logistiikan perustutkinnon osatutkinto | terminaalityöntekijä täytä seuraavat tiedot: