Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
suomi
Ammatilliset perustutkinnot
Turku, Vantaa
Alkavat koulutukset
Turku Viimeinen hakuaika
Joustavasti 
Yhteishaku/Jatkuva haku
Vantaa
Joustavasti 
Yhteishaku / jatkuva haku

Video

TTS kouluttaa logistiikan alalle. Oletko kiinnostunut työskentelemään varastoalalla, henkilöliikenteen tai tavaraliikenteen parissa? Töitä on, tekijöitä puuttuu!

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja

Logistiikan perustutkinto

Varastonhoitaja

TTS Työtehoseuran järjestämä varastonhoitajan koulutus soveltuu erittäin hyvin niin kaupan alan, kuljetusalan kuin teollisuudenkin varastoissa työskenteleville. 

Varastoala kasvaa voimakkaasi ja uusiin logistiikkakeskuksiin haetaan osaajia. Työpaikkoja on myös kaupan, tehtaiden ja tukkuliikkeiden varastoissa. Samalla myös alan ammattitaitovaatimukset kasvavat ja muuttuvat laaja-alaisemmiksi.

Varastoalan tehtävissä tarvitaan organisointikykyä, itsenäistä työskentelyotetta sekä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Työssä vaaditaan lisäksi huolellisuutta ja vastuullisuutta joskus kiireisessäkin ympäristössä. Tietotekniikka ja sen hallinta kuuluu nykyajan varastoympäristöön samalla lailla kuin erilaisten trukkimallien hallinta ja käyttö.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on vähintään B-ajokortti.

Varastonhoitaja työelämässä

Varastonhoitajan työpaikkoja ovat mm. kaupan alan, yritysten, tehtaiden, tukkuliikkeiden ja kuljetusliikkeiden varastot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Lisätietoa hakemisesta löytyy TTS Työtehoseuran verkkosivuilta.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille, nuorille ja yrityksen edustajille. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat alalle ammattilaisia, joita tarvitaan. Opiskelu tapahtuu pääosin aidoissa oppimis- ja työympäristöissä. Kuljettaja- sekä nosturikoulutuksissa käytössämme on simulaattorit,...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.