Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maanmittausalan ammattitutkinto

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Vantaa
Ammattitutkinnot
Maanmittausalan ammattitutkinto | TTS Työtehoseura

Maanmittausalan ammattitutkinto

Maanmittausalan ammattitutkinnon suorittanut tekee oman ammattialansa töitä erilaisissa muuttuvissa ja kehittyvissä toimintaympäristöissä. Työtehtävät vaativat tyypillisesti hyvää ammatti-, suunnittelu-, soveltamis- ja yhteistyötaitoa ja työtehtäviin liittyy myös vastuu työn tuloksista.

Tehtäväalueet liittyvät mm. maanmittausalan työnjohtoon, vaativiin mittaustöihin, paikkatietojen ja tietopalvelujen, sekä kiinteistöasioiden ja asiakaspalvelun hallintaan.

Toteutus ja aikataulu

Maanmittausalan ammattitutkinto toteutetaan opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Koulutuksen kesto olemassa olevasta osaamistasosta ja työtehtävistä riippuen 1-2 vuotta.

Maanmittausalan ammattilainen työelämässä

Ammattitutkinnon suorittanut hallitsee oman ammattialansa työtehtävät ja hoitaa ne itsenäisesti muuttuvissa ja kehittyvissä toimintaympäristöissä.

Tutkinnon suorittanut toimii yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa, hyödyntää uutta tekniikkaa, toimii taloudellisesti ja laadukkaasti, sekä soveltaa ammattialansa tietoja ja taitoja työhönsä liittyvien ongelmien ratkaisussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maanmittausalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Maanmittausalan ammattitutkinto sopii maanmittausalan työpaikan omaaville, alan pohjakoulutuksen suorittaneille tai vastaavat taidot työkokemuksen kautta hankkineille henkilöille.

Koulutukseen haetaan TTS Työtehoseuran omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Maanmittausalan ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus: mahdolliset kortit ja viranomaismaksut.

Omaehtoinen lisäkoulutus: 500€ + mahdolliset kortti- ja viranomaismaksut.

Suorat näytöt (ei valmistavaa koulutusta): maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maanmittausalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat työelämään uusia ammattilaisia. TTS Työtehoseura tarjoaa myös täydennyskoulutuksia toimialojensa ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille.  ...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvoinnit
Maanmittausalan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maanmittausalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: