Sivuston käyttötapa: Mobiili

Energia, ympäristö-, bio- ja kemiantekniikan koulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 4 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Syksyllä
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Turku
Koulutustyyppi: AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Energia, ympäristö-, bio- ja kemiantekniikan koulutus | päivätoteutus

Energia- ja ympäristötekniikan koulutus

Energia, ympäristö-, bio- ja kemiantekniikan koulutus | insinööri

Koulutuksessa lähtökohtana on energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys. Opinnoissa voit erikoistua uusiutuviin energioihin, vesi- ja ympäristötekniikkaan, bio- ja elintarviketekniikkaan tai materiaali- ja kemiantekniikkaan. Kehität valmiuksiasi ratkaista konkreettisesti esimerkiksi seuraaviin aihepiireihin liittyviä asioita: tulevaisuuden energiatuotanto, materiaalien ja veden riittävyys, kiertotalous, kestävä elintarviketuotanto, bioteknologia, kemiantekniikka, veden puhdistaminen ja vesiensuojelu, ympäristön vastuulliseen hyödyntäminen ja ympäristön tilan parantaminen sekä lääketeollisuuden tuotekehitys ja tuotanto.

Energia, ympäristö-, bio- ja kemiantekniikan koulutuksen sisältö

Opinnoissasi voit erikoistua seuraaviin aloihin:

Uusiutuvat energiat -erikoistumisalalla keskitytään energian tehokkaaseen tuotantoon, siirtoon, jakeluun ja käyttöön. Opintojen kohteena on niin perinteisempi uusiutuvan energian tuotanto kuin tulevaisuuden hajautetut ja älykkään tuotantoon, varastointiin ja kulutukseen liittyvät ratkaisut.

Vesi- ja ympäristötekniikka: Vesitekniikat ovat menetelmiä joilla voidaan suojella vesistöjä, käsitellä yhdyskunnan ja teollisuuden vesiä, tai mitata ja seurata veden ominaisuuksia. Ympäristötekniikassa keskitytään materiaali-, henkilö- ja talousresurssien sekä teollisuuden sivuvirtojen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Kiertotalous nivoo teemat yhteen ja auttaa luomaan uutta liiketoimintaa vesi- ja ympäristöpuolelle.

Bio- ja elintarviketekniikassa opiskelet elintarvikkeiden turvallisuuteen, tuotekehitykseen ja tuotantoon liittyviä asioita. Biotekniikan opinnoissa perehdyt mm. geenitekniikkaan, proteiinien tuotantoon ja biomateriaalien ominaisuuksiin ja niihin perustuviin sovelluksiin.

Materiaali- ja kemiantekniikassa syvennyt esimerkiksi muovien valmistukseen, kiertotalouteen, pakkaustekniikkaan ja kemian analytiikkaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Energia, ympäristö-, bio- ja kemiantekniikan koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Energia, ympäristö-, bio- ja kemiantekniikan koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Arvioinnit

Energia, ympäristö-, bio- ja kemiantekniikan koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.