Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Kysy lisätietoa
   
Monimuotokoulutus
Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutus | monimuotototeutus

Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutus | monimuotototeutus

Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutus | monimuotototeutus

Opiskele tradenomiksi monimuotototeutuksena

Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutus järjestetään iltaisin, joten se sopii suoritettavaksi töiden ohessa. Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutuksen suorittanut tradenomi osaa toimia erilaisissa ostojen, hankintojen, myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Hankinta- ja myyntiosaamisen opinnot suunnataan opiskelijan valintojen mukaan hankintaan tai myyntiin ensimmäisen vuoden aikana. 

Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutuksen sisältö

Perusopinnot antavat laaja-alaisen yleiskuvan yrityksen perustoiminnoista sekä yrittäjyydestä. Keskeisinä aiheina ovat yrityksen toimintaprosessit ja taloudellisen menestyksen perustekijät sekä taloudellisen toiminnan seuranta. Lisäksi perusopinnot perehdyttävät opiskelijan hankinta- ja myyntiosaamisen yleisiin teoreettisiin perusteisiin ja viestintään sekä antavat riittävän kielitaidon alalla työskentelyyn.

Hankinta- ja myyntiosaamisen ammattiopinnot sisältävät syvällisempää liiketoimintaosaamista, tiedontuotanto- ja menetelmäopintoja, äidinkieltä, ruotsia ja englantia sekä hankinnan, myynnin ja markkinoinnin syventäviä opintoja (logistiikka, hankinta, myynti, lainsäädäntö julkisissa hankinnoissa).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Hankinta- ja myyntiosaamisen koulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.