Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ylemmät AMK-tutkinnot
Ei arviointeja

Insinööri | Kestävä kiertotalous -koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Insinööri | Kestävä kiertotalous -koulutus | YAMK

Kiertotalous

Koulutus on suunnattu työelämässä pätevöityneille eri insinöörialojen osaajille, jotka haluavat kehittää kiertotalouden liiketoimintaa, antaa panoksensa kestävyysmuutoksen toteuttamisessa sekä luoda systeemistä muutosta ja kestävää kiertotalousliiketoimintaa yrityksissä ja laajemmin yhteiskuntaan. 

Kestävä kiertotalous -koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia ja sen Professional Excellence -koulutustarjontaa. Insinööri (ylempi AMK) -tutkinto on Master-tasoa eli ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteri tai DI-tutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan.

Valmiudet kehittää ja luoda kestävää kiertotaloutta

Kestävä kiertotalous -koulutuksen laajuus on 60 op ja kesto työn ohessa suoritettuna on 1,5 vuotta. Koulutuksessa opit kiertotalouden liiketoiminnan kehittämistä, systeemistä muutosta, kiertotalouden mahdollisuuksia ja haasteita, analyyttista ajattelua sekä projektinhallintataitoja. 

  • Opit kiertotalouden ja kiertotalouden liiketoimintamallien perusteet, saat tietoa eri alojen kiertotalouden näkymistä, mahdollisuuksista ja haasteista sekä kiertotalousekosysteemeistä.
  • Opit kestävyyshaasteisiin keskittyvien projektien hallintaa ja vetämistä, dialogikompetensseja ja kiertotalouden vaikuttavuuden mittaamista. 
  • Lisäksi kykenet uudistamaan ja kehittämään organisaation toimintoja soveltaen tarkoituksenmukaisia menetelmiä ja tutkimustietoa.

Koulutuksen aikainen työskentely ja oppimistehtävien sekä opinnäytetyön yhdistäminen omiin työtehtäviisi mahdollistaa oman työnantajaorganisaatiosi toimintojen kehittämisen opintojesi ohessa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Insinööri | Kestävä kiertotalous -koulutus | YAMK, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on Suomessa tai ulkomailla suoritettu tekniikan korkeakoulututkinto tai vastaavan alan ammatillisen korkea-asteen insinöörin tai opistoinsinöörin tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta alalta. (Tutustu tarkemmin pohjakoulutus- ja hakukelpoisuusvaatimuksiin Opintopolussa.)

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri | Kestävä kiertotalous -koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu