Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kätilökoulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Kätilökoulutus | päivätoteutus

Kätilökoulutus

Kätilökoulutus | päivätoteutus

Kätilö toimii asiantuntijana perhesuunnittelussa, raskaana olevan, synnyttävän ja synnyttäneen naisen, terveen vastasyntyneen ja perheen kätilötyössä sekä naistentautien hoitotehtävissä. Kätilökoulutuksessa opiskellaan seksuaali- ja lisääntymisterveyttä sekä naistentautien hoitotyötä. Kätilökoulutus perustuu sairaanhoitajakoulutukseen eli koulutus antaa valmiudet myös sairaanhoitajan työhön.

Kätilökoulutuksen sisältö

Kätilökoulutuksessa opiskelet hoitotyötä, seksuaali- ja lisääntymisterveyttä sekä naistentautien hoitotyötä. Kätilökoulutus perustuu sairaanhoitajakoulutukseen. Opinnot sisältävät luento-, verkko- ja simulaatio-opetusta sekä itsenäistä opiskelua. 

Harjoittelu on kiinteä osa opintoja. Suoritat osan harjoittelustasi ammattikorkeakoulun opetustiloissa luokka- ja simulaatioharjoituksissa, jolloin harjaannutat ja kehität perustaitojasi voidaksesi jatkaa opiskeluasi erilaisissa hoito- ja toimintaympäristöissä.

Kätilö työelämässä

Kätilö voi työskennellä perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa julkisella ja yksityissektorilla tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Kätilö työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Kätilön ammatissa voi toimia vain tutkinnon suorittanut, laillistettu ammattihenkilö.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Kätilö (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kätilökoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Kätilökoulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ammatiksi työ jolla on merkitystä

Tule opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon! Lähihoitajana edistät toiminnallasi asiakkaidesi terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Tutustu myös SDO:n muihin koulutuksiin!