Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Kuvataiteen koulutus | kuvataiteilija | animaatio | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Kuvataiteen koulutus | kuvataiteilija | animaatio | päivätoteutus

Kuvataiteen koulutus | animaatio | päivätoteutus

Animaation opinnoissa syvennyt animaatioon omana taiteenlajina ja ilmaisumuotona. Opiskelet 2D/3D- sekä stop motion -tekniikoita, tarinankerrontaa, digitaalisten työkalujen käyttöä, editointia ja äänityöskentelyä.

Opintojen sisältö ja toteutus

Opinnot antavat sinulle valmiudet työskennellä alan eri tehtävissä animaattorina, visualistina, peligraafikkona, hahmosuunnittelijana, storyboard-artistina, animaatio-ohjaajana ja käsikirjoittajana riippuen omista valinnoistasi ja kiinnostuksestasi. Animaatiosta valmistuneet työskentelevät myös kuvittajina sekä sarjakuvan parissa.

Perusopinnoissa muodostat käsityksen media-alan toimintaympäristöstä ja lainsäädännöstä sekä työelämästä ja yrittäjyydestä. Opit kirjallista ja kuvallista ilmaisua sekä näiden analysoinnin taitoja. Lisäksi opiskelet kieliä ja vuorovaikutustaitoja, joita tarvitaan mediakentällä entistä enemmän. Animaation syventävät opinnot keskittyvät animaatiolliseen ilmaisuun ja eri toteutustapoihin sekä tekniikoihin, kuten piirros-, nukke- ja 3D-animaatioon. Voit suunnata osaamistasi myös peligrafiikkaan tai valitsemaasi erikoisalaan oman kiinnostuksesi ja opetussuunnitelman tarjonnan mukaan. 

Henkilökohtaisessa oppimissuunnitelmassasi painotat opintojasi kiinnostuksesi mukaan. Yksilöllistä opintopolkua rakennat syventävien ammattiopintojen, vaihtoehtoisten ammattiopintojen ja vapaasti valittavien opintojen valinnoilla, työharjoitteluilla ja projektiopinnoilla sekä opinnäytetyösi aiheen valinnalla. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Kuvataiteilija (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu