Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | YAMK

Liiketoiminnan kehittäminen | YAMK

Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | YAMK

Liiketoiminnan kehittämisen koulutus on työelämälähtöinen Master- eli ylempi AMK-koulutus, jonka tavoitteena on antaa valmiudet kehittyä hyvää asiantuntemusta vaativissa johtamis- ja asiantuntijatehtävissä. Koulutuksen kokoavina teemoina ovat johtamisosaaminen ja liiketoiminnan kehittämisosaaminen.

Liiketoiminnan kehittämisen koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan kehittämisen Master-koulutuksessa esimies- ja johtamistoimintaa tukeva liiketoimintaosaaminen yhdistyy tutkimus- ja kehittämistaitoihin. Opintojen laajuus on 90 opintopistettä ja suunniteltu kesto 2 vuotta. Koulutus koostuu 

  • johtamis- sekä tutkimus ja kehittämismenetelmäopinnoista (30 op) 
  • valinnaisista ja vapaasti valittavista opinnoista (30 op) sekä
  • opinnäytetyöstä (30 op).

Valinnaisissa ja vapaasti valittavissa opinnoissa sekä opinnäytetyöskentelyssä voit erikoistua haluamallesi osaamisalueelle valitsemalla opintoja esimerkiksi seuraavilta vaihtoehtoisilta alueilta: henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö, markkinointi sekä asiakas- ja verkostosuhteet, talousjohtaminen ja oikeudellinen osaaminen. 

Keskeinen osa Master-tutkintoja on opinnäytetyö. Opinnäytetyö toteutetaan työn tai työyhteisön kehittämisprojektina ja siinä yhdistyvät teoria, käytäntö ja uuden tietämyksen tuottaminen ja soveltaminen. Opinnäytetyö lisää opiskelijan asiantuntijuutta ja palvelee työelämän kehittämistarpeita. 

Liiketoiminnan kehittämisen koulutuksen toteutus

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelet ylemmän korkeakoulututkinnon joustavasti työn ohessa, mistä päin Suomea tahansa. Opiskelu on käytännönläheistä ja perinteistä luentopainotteista opiskelua on vähän. Oppiminen tapahtuu erilaisten oppimis- ja kehittämistehtävien kautta. Lähiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelu koostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä työskentelystä ja erilaisista ryhmä- ja projektitöistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, esim. tradenomi (AMK) -tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden alan työkokemusta tutkinnon valmistumisen jälkeen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | YAMK täytä seuraavat tiedot: