Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Media-alan koulutus | medianomi, mainonnan suunnittelu | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Media-alan koulutus | medianomi, mainonnan suunnittelu | päivätoteutus

Media-alan koulutus | mainonnan suunnittelu

Mainonnan suunnittelun opintojen teoriapohja luodaan markkinoinnin- ja markkinointiviestinnän opinnoissa, visuaalisen ilmaisun ja luovan kirjoittamisen opinnoissa sekä perehtymällä tavoitteellisen viestinnän ideoimiseen ja toteuttamiseen eri medioihin. Opit, kuinka luovan suunnittelun avulla tavoitetaan haluttu kohderyhmä niin perinteisillä kuin digitaalisilla ja sosiaalisilla medioilla.

Mainonnan suunnittelun opinnot

Mainonnan suunnittelun opinnoissa voit erikoistua AD:ksi (visuaalinen suunnittelija; kuvat, kuvittaminen, typografia, taittaminen, käyttöliittymät, mediatekniikat), copywriteriksi (tekstisuunnittelija; luova kirjoittaminen, asiakirjoittaminen, käsikirjoittaminen, tarinankerronta, konseptisuunnittelu) tai projektipäälliköksi (asiakasprojektin hallinta, budjetointi, tiimin vetäminen, markkinointiviestinnän konsultointi).

Käytännössä pääset opintojen aikana testaamaan suunnittelutaitojasi harjoittelujaksoilla alan yrityksissä, erilaisissa hankkeissa ja projekteissa sekä oppilaitoksen omassa mainostoimistossa Gurussa.

Medianomi työelämässä

Mainonnan suunnittelun erikoisalan suorittanut medianomi on asiantuntija, joka hallitsee mediailmaisun eri muotoja ja osaa tuottaa erilaisia sisältöjä verkko- sekä printtimediaan, televisioon, radioon tai mobiiliin. Hän voi työskennellä esimerkiksi AD:na, copywriterinä tai projektipäällikkönä markkinointiviestintäalan yrityksessä, yhteisössä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu