Sivuston käyttötapa: Mobiili

Musiikin koulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Kysy lisätietoa
   
Monimuotokoulutus
Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Musiikin koulutus | monimuotototeutus

Musiikin koulutus

Musiikin koulutus | monimuotototeutus

Opiskele musiikkipedagogiksi

Musiikin koulutus valmistaa musiikkialan eri tehtäviin musiikkipedagogeja, jotka ovat aloite- ja yhteistyökykyisiä soiton-/ laulunopettajia tai musiikin perusteiden opettajia. Opintoihin sisältyvät 60 op:n laajuiset pedagogiset opinnot antavat opiskelijalle yleisen opettajan kelpoisuuden. Turun ammattikorkeakoulussa voit suorittaa musiikin koulutuksen monimuotototeutuksena.

Musiikin koulutuksen sisältö

Koulutus kestää monimuoto-opintoina 2 vuotta. Osaamisen saavuttamiseksi opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon aiemmin hankittu osaaminen ja sen laajentaminen ja kehittäminen. Opintojen ytimessä on pedagogisten taitojen syventäminen. Pedagogisten opintojen tavoitteena on saada valmiudet soiton-/laulunopettajana tai musiikin perusteiden opettajana toimimiseen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Musiikin koulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikin koulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Musiikin koulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.