Sivuston käyttötapa: Mobiili

Musiikin koulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Musiikin koulutus | päivätoteutus

Musiikin koulutus

Musiikin koulutus | päivätoteutus

Opiskele musiikkipedagogiksi

Musiikin koulutus valmistaa musiikkialan eri tehtäviin musiikkipedagogeja, jotka ovat aloite- ja yhteistyökykyisiä soiton-/ laulunopettajia tai musiikin perusteiden opettajia. Opinnot antavat myös valmiudet toimia erilaisissa muusikon tehtävissä, esimerkiksi orkesterimuusikkona, säestäjänä, kuorolaulajana tai solistina.

Musiikin koulutuksen sisältö

Monivuotinen musiikin opiskelu taiteen perusopetuksessa ja usein myös toisella asteella ovat perusta musiikin ammattikorkeakouluopintoihin. Pääinstrumenttivalinta tehdään useimmiten vuosia ennen korkeakouluopintojen aloittamista. Opiskelija valitsee viimeistään hakuvaiheessa soiton- tai laulunopettajan ja musiikin perusteiden opettajan välillä. Musiikin koulutuksen sisältyy pääaineen opintoja, yhteissoitto- ja lauluopintoja sekä pedagogisia opintoja.

Musiikin koulutuksessa opinnot järjestetään niin, että opiskelijalla olisi mahdollisimman paljon aikaa päivittäiseen työskentelyyn oman instrumenttinsa parissa. Säännöllisesti viikoittain etenevän opiskelun lisäksi osa opinnoista toteutuu erilaisissa produktioissa, jotka painottuvat intensiiviperiodeihin. Merkittävän lisän opintoihin tuovat lukuisat esiintymistilaisuudet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Musiikin koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikin koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Musiikin koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.