Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Myynti-insinööri (AMK) | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Myynti-insinööri (AMK) | päivätoteutus

myynti-insinöörin koulutus

Myynti-insinööri (AMK) | päivätoteutus

Myynti-insinöörikoulutuksesta valmistuu insinöörejä, jotka kykenevät työskentelemään kansainvälisillä työmarkkinoilla ammateissa, joissa tarvitaan teknisen myynnin osaamista. Myynti-insinöörikoulutus toteutetaan yhteistyössä tuotantotalouden koulutuksen kanssa, myynti-insinööreillä liiketoiminnan opinnot painottuvat erityisesti myyntityöhön.

Koulutuksen tavoitteena on valmistaa opiskelijoista kansainvälisen kaupan dynaamisia ja yrittäjähenkisiä ammattilaisia, jotka kykenevät niin itsenäiseen kuin tiimityöhön.

Vahvimpina osaamisalueinaan valmistuvilla opiskelijoilla ovat liiketoimintaosaaminen erityisesti myynnin osalta, projektiosaaminen, yritysten prosessien hallinta, talousosaaminen, toimitusketjunhallinta sekä kansainvälisyys yhdistyneenä hyvään kielitaitoon, innovatiivisuuteen ja vuorovaikutustaitoihin. Valmistuneet ovat haluttuja työntekijöitä sekä alueen yrityksissä että kansainvälisesti.

Opintojen sisältö

Tuotantotalouden myynti-insinöörikoulutus sisältää perusopintoja, ammattiopintoja, valinnaisia opintoja, teknisen suuntautumisen opintoja, vapaasti valittavia opintoja sekä harjoittelua ja opinnäytetyön.

Perusopintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alainen yleiskuva tuotantotalouden eri osa-alueista yhteiskunnassa, työelämässä ja kansainvälisesti, perehdyttää opiskelija teknistaloudellisiin teoreettisiin perusteisiin ja viestintään. Perusopintoihin kuuluu myös kielten opiskelua. 

Ammattiopintojen tavoitteena on perehdyttää opiskelija yritysten myyntitehtävissä tarvittaviin teknistaloudellisiin kokonaisuuksiin ja sovelluksiin sekä tieteellisiin perusteisiin siten, että opiskelija valmistuttuaan kykenee itsenäisesti työskentelemään yrittäjänä tai yrityksen asiantuntija- ja johtotehtävissä esim. myynti- tai projektipäällikkönä sekä osallistumaan työyhteisön kehittämiseen.

Koska kyseessä on insinöörikoulutus, opiskelija suuntaa opintojaan valitsemalla opintojen toisen vuoden keväällä teollisuudenalan, jonka erityispiirteisiin teknisen myynnin osaamista sovelletaan. Teollisuudenalan valintana voi olla esim. konetekniikan eri osa-alueet (koneautomaatio, tuotantotekniikka, tuotekehitys, meritekniikka), energia ja ympäristötekniikka, ajoneuvo- ja kuljetustekniikka, informaatio-, tieto- ja viestintätekniikka, materiaali- ja prosessitekniikka, rakennustekniikka tai kiinteistöjohtaminen.

Tuotantotalouden myynti-insinöörit tulevat toimimaan kansainvälisissä työympäristöissä, joissa tarvitaan kansainvälisiä valmiuksia ja kulttuuriosaamista osana ammatillista asiantuntijuutta. Koulutuksen tavoitteena on, että valmistuttuaan opiskelija osaa toimia monikulttuurisen yhteiskunnan ja kansainvälistyvän työelämän edellyttämällä tavalla.

Jokainen myynti-insinööriopiskelija suorittaa osan opiskelusta ulkomailla. Suoritusvaihtoehdot ovat vaihto-opiskelu yhteistyökorkeakoulussa, kansainvälinen harjoittelu yrityksessä tai korkeakoulussa sekä opinnäytetyön tekeminen yrityksessä tai korkeakoulussa ulkomailla. Opiskelijan kansainvälisyysosaaminen vahvistuu myös kotimaassa järjestettävällä englanninkielisellä opetuksella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myynti-insinööri (AMK) | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynti-insinööri (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Myynti-insinööri (AMK) | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: