Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi (AMK) | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Keväällä 2020
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi (AMK) | YAMK

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi (AMK) | YAMK

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi (AMK) | YAMK

Työn ohessa suoritettava ohjelmistotekniikan ja ICT:n Master-koulutus antaa valmiudet kehittyä asiantuntijaksi tietoverkkojen ja ohjelmistojen hallinta- ja kehitystehtävissä. Koulutuksen kokoavina teemoina ovat tietoturva ja ohjelmistotekniikka. Koulutus lisää tietoja ja taitoja myös projektijohtamisesta ja liiketoimintaosaamisesta sekä tuo varmuutta verkostoissa toimimiseen.

Ohjelmistotekniikka ja ICT -koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia ja sen Professional Excellence -polun koulutustarjontaa. Koulutuksesta valmistut tradenomi (ylempi AMK) -tutkintoon. Tradenomi (ylempi AMK) -tutkinto on Master-tasoa eli ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteri tai DI-tutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan.

Koulutus on suunnattu työelämässä pätevöityneille tietojenkäsittelyn osaajille. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva kotimainen tai ulkomainen liiketalouden tai luonnontieteiden alan korkeakoulututkinto tietojenkäsittelystä. Lisäksi edellytetään kolmen vuoden työkokemusta alalta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Ohjelmistotekniikka ja ICT -koulutuksen painopistealueet ovat tietoturva, Internet of Things (IoT) sekä uudet ohjelmistojen kehittämismenetelmät pilvipalvelujen rakentamisessa. Tavoitteena on oppia ennakoimaan toimintaympäristön muutoksia ja pystyä luomaan kokonaiskuvaa toiminnan muutostarpeista sekä toteuttaa tarvittavia kehittämistoimia.

Koulutuksessa on mahdollisuus osallistua aihealueen uusimpien tekniikoiden testaamisen ja kehittämiseen. Työskentely koulutuksen aikana ja oppimistehtävien sekä opinnäytetyönä tehtävän kehittämishankkeen nivominen opiskelijan työtehtäviin mahdollistaa samalla työnantajaorganisaation toimintojen kehittämisen.

Moni ohjelmistotekniikka- ja ICT-tradenomi (YAMK) toimii jossain vaiheessa uraansa joko itsenäisenä yrittäjänä tai yrityksen vastuullisissa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Siksi opintoihin sisällytetään myös liiketoimintaosaamisen ja projektijohtamisen teemoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi (AMK) | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), ohjelmistotekniikka ja ICT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi (AMK) | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi (AMK) | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: