Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi | YAMK

Työn ohessa suoritettava ohjelmistotekniikan ja ICT:n Master-koulutus antaa valmiudet kehittyä asiantuntijaksi tietoverkkojen ja ohjelmistojen hallinta- ja kehitystehtävissä. Koulutuksen kokoavina teemoina ovat tietoturva ja ohjelmistotekniikka. Koulutus lisää tietoja ja taitoja myös projektijohtamisesta ja liiketoimintaosaamisesta sekä tuo varmuutta verkostoissa toimimiseen.

Ohjelmistotekniikka ja ICT -koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia ja sen Professional Excellence -polun koulutustarjontaa. Koulutuksesta valmistut tradenomi (ylempi AMK) -tutkintoon. Tradenomi (ylempi AMK) -tutkinto on Master-tasoa eli ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteri tai DI-tutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan.

Koulutus on suunnattu työelämässä pätevöityneille tietojenkäsittelyn osaajille. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva kotimainen tai ulkomainen liiketalouden tai luonnontieteiden alan korkeakoulututkinto tietojenkäsittelystä. Lisäksi edellytetään kolmen vuoden työkokemusta alalta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Ohjelmistotekniikka ja ICT -koulutuksen painopistealueet ovat tietoturva, Internet of Things (IoT) sekä uudet ohjelmistojen kehittämismenetelmät pilvipalvelujen rakentamisessa. Tavoitteena on oppia ennakoimaan toimintaympäristön muutoksia ja pystyä luomaan kokonaiskuvaa toiminnan muutostarpeista sekä toteuttaa tarvittavia kehittämistoimia.

Koulutuksessa on mahdollisuus osallistua aihealueen uusimpien tekniikoiden testaamisen ja kehittämiseen. Työskentely koulutuksen aikana ja oppimistehtävien sekä opinnäytetyönä tehtävän kehittämishankkeen nivominen opiskelijan työtehtäviin mahdollistaa samalla työnantajaorganisaation toimintojen kehittämisen.

Moni ohjelmistotekniikka- ja ICT-tradenomi (YAMK) toimii jossain vaiheessa uraansa joko itsenäisenä yrittäjänä tai yrityksen vastuullisissa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Siksi opintoihin sisällytetään myös liiketoimintaosaamisen ja projektijohtamisen teemoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta. (Tutustu tarkemmin pohjakoulutus- ja hakukelpoisuusvaatimuksiin Opintopolussa.)

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), ohjelmistotekniikka ja ICT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | tradenomi | YAMK täytä seuraavat tiedot: