Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Turun AMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto, sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen Master-koulutuksessa kehität omaa johtamisprofiiliasi kohti motivoivaa ja toimeenpanokyvykästä johtajuutta. Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka haluavat edetä urallaan esimiehenä ja lähijohtajana. 

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus on osaTurun AMK:n Master Schoolia,ja sen Leadership Excellence -koulutustarjontaa. Koulutuksesta valmistut Master-tutkintoon eli ylempään AMK-tutkintoon, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteritutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan. 

Opintojen sisältö ja toteutus

Koulutuksen sisältö muodostuu kaikille yhteisistä opinnoista, sosiaali- ja terveysalan syventävistä ammattiopinnoista, vapaasti valittavista opinnoista sekä opinnäytetyöstä. 

Sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuden toimintaympäristöt, uudistuvat palvelut sosiaali- ja terveysalalla sekä muuttuva päätöksenteko palvelujärjestelmässä edellyttävät lähijohtajalta strategisen ajattelun, päätöksenteon ja toimeenpanon osaamista. Opinnoissa keskitytään strategisen toiminnan ja päätöksenteon etiikkaan, toiminnan arviointiin, laatuun ja vaikuttavuuden saavuttamiseen. Keskiössä ovat johdettu strategia ja muutosprosessi. Talous- ja liiketoiminnan osaamisalueen opintoihin kuuluu liiketoiminta-ajattelu palvelutoiminnan johtamisessa ja työyhteisön toiminnassa. Osaamisen hallinnan ja johtamisen merkitystä korostetaan analysoimalla tulevaisuuden osaamisvaatimuksia toiminnan muutosten aikaansaamiseksi. 

Keskeinen osa Master-opintoja on opinnäytetyö, joka toteutetaan kehittämisprojektina esimerkiksi omalle työpaikalle. Opiskelijana toimit organisaation kehittäjänä, tiiviissä yhteistyössä opettajatuutorin ja työelämämentorin kanssa. Sekä opinnäytetyöstä että muista oppimistehtävistä on hyötyä myös työnantajalle, sillä oppimistehtävät voidaan soveltaa oman työn ja työpaikan kehittämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle, joka on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä hankkinut tutkinnon suorittamisen jälkeen kolmen vuoden työkokemuksen alalta.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto, sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Arvoinnit
Arvioinnit
Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Töihin vankilaan?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua! Haku rikosseuraamusalan koulutukseen 1.1.–31.1.2021.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: