Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Syksyllä ja keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK

Turun AMK

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan Master-tutkinnon avulla syvennät ammatillista osaamistasi työelämässä hankkimasi kokemuksen jälkeen. Voit syventää osaamistasi kliinisessä asiantuntijuudessa, sosiaalialalla, terveyden edistämisessä tai sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä ja johtamisessa. Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä sosiaali- ja terveysalalla.

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksen sisältö

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelet ylemmän korkeakoulututkinnon joustavasti työn ohessa, mistä päin Suomea tahansa. Opiskelu on käytännönläheistä ja perinteistä luentopainotteista opiskelua on vähän. Oppiminen tapahtuu erilaisten oppimis- ja kehittämistehtävien kautta. Lähiopetusta on keskimäärin kerran kuukaudessa yhden tai kahden päivän jaksoina. Se muodostuu henkilökohtaisesta ja pienryhmäohjauksesta, opintojaksoihin orientoivista asiantuntijaluennoista ja seminaarityöskentelystä. Lähiopetuksen lisäksi opiskelu koostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä työskentelystä ja erilaisista ryhmä- ja projektitöistä.

Moniammatillisuus näkyy vahvasti sosiaali- ja terveysalan koulutuksessa. Opiskelu tapahtuu moniammatillisessa ryhmässä, joka koostuu eri sosiaali- ja terveysalan osa-alueiden ammattilaisista.

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen työelämässä

Koulutus antaa valmiudet työskennellä vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä sosiaali- ja terveysalalla. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan tai tehtävään kuin ylempi korkeakoulututkinto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle, joka on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon, esimerkiksi AMK-tutkinnon, sekä hankkinut tutkinnon suorittamisen jälkeen kolmen vuoden työkokemuksen alalta. 

Hakeminen tapahtuu valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan tutkintonimike (ylempi AMK).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele Diakissa!

Hae syksyn yhteishaussa sosiaali-, terveys- tai kirkon alalle.