Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 2 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Syksyllä ja keväällä
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Turku
Koulutustyyppi: Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK

Turun AMK

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan ylemmän AMK-tutkinnon suorittanut syventää työelämästä jo saamaansa ammatillista osaamista. Sosiaali- ja terveysalan koulutuksessa opiskelijasta tulee valitsemansa alan asiantuntija. Hän oppii kehittämään työelämää erilaisten projektien kautta sekä hankkimaan ja soveltamaan alansa uusinta tutkimustietoa. Moniammatillinen, eri sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoista koostuva opiskelijaryhmä mahdollistaa uusien verkostojen luomisen jo opintojen aikana uusia uramahdollisuuksia unohtamatta.

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksen sisältö

Sosiaali- ja terveysalan ylemmän AMK-tutkinnon voi suorittaa työn ohessa. Lähiopetusta on keskimäärin kerran kuukaudessa kahden päivän jaksoissa. Tutkinnon ydin muodostuu syventävistä ammattiopinnoista, projekteista, opinnäytetyöstä sekä vapaasti valittavista opinnoista.

Opintojen painotus valitaan hakuvaiheessa. Voit esimerkiksi opiskella kliinistä asiantuntijuutta, kuntoutusta tai sosiaalialaa. Painotusvaihtoehdot kuitenkin vaihtelevat vuosittain. 

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen työelämässä

Koulutus antaa valmiudet työskennellä vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä sosiaali- ja terveysalalla. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan tai tehtävään kuin ylempi korkeakoulututkinto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle, joka on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon, esimerkiksi AMK-tutkinnon, sekä hankkinut tutkinnon suorittamisen jälkeen kolmen vuoden työkokemuksen alalta. 

Hakeminen tapahtuu yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan tutkintonimike (ylempi AMK).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.