Sivuston käyttötapa: Mobiili

SOTE-palvelujen ja -liiketoiminnan johtaminen | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

SOTE-palvelujen ja -liiketoiminnan johtaminen | YAMK

tradenomin yamk-opinnot

SOTE-palvelujen ja -liiketoiminnan johtaminen | YAMK

SOTE-palvelujen ja SOTE-liiketoiminnan johtamisen Master-koulutus tarjoaa johtamisosaamista, jota tarvitaan sosiaali- ja terveyspalvelujen ajankohtaisissa ja merkittävissä muutoksissa. Keskeistä koulutuksessa on tiedolla johtaminen, tavoitteellisuus ja toimeenpanokyvykkyys. Koulutus on tarkoitettu ammattilaisille, jotka haluavat edetä urallaan sosiaali- ja terveyspalveluiden johtajina.  

Koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia,ja sen Leadership Excellence -koulutustarjontaa. Koulutuksesta valmistut Master-tutkintoon eli ylempään AMK-tutkintoon, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteritutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan. 

Master School kokoaa yhteen tekniikan, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuurialan YAMK-opiskelijat. Koulutuksen aikana verkostoidut niin oman kuin muiden alojen asiantuntijoiden kanssa. Saat myös käyttöösi Turun AMK:n kansainvälisen maisteritason korkeakouluverkoston, joka mahdollistaa kansainvälistymisen opintojen aikana. 

Koulutuksen sisältö

Koulutus on laajudeltaan 90 op ja sen suunniteltu kesto on 2 vuotta. Tutkinto muodostuu ydinosaamisesta, laajentavasta osaamisesta ja opinnäytteestä. Ydinosaaminen koostuu kaikille yhteisistä opinnoista ja syventävistä SOTE-palvelujen ja -liiketoiminnan johtamisen ammattiopinnoista. Laajentava osaaminen sisältää vapaasti valittavat opinnot, joita opiskelija voi valita muista Turun AMK:n tai muiden korkeakoulujen Master-ohjelmista. Opinnäytetyö toteutuu pääsääntöisesti työelämän käytäntöjä kehittävänä projektina.

Tuloksekas SOTE-johtaja kehittää ja johtaa systematisoituja, asiakaslähtöisiä ja tehokkaita palvelujärjestelmiä sekä palvelukonsepteja. Sosiaali- ja terveyspalvelujen ja -liiketoiminnan johtamisen ydinosaamista ovat

  • uudistuva sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
  • tiedolla johtaminen
  • laskentatoimi johtamisen tukena
  • sosiaali- ja terveyspalveluiden tuotantotaloudellisuus
  • johtaminen sote-muutoksissa
  • johtajuuden muutos.

Koulutuksessa opiskelija kehittää omaa johtamisprofiiliaan kohti motivoivaa ja toimeenpanokyvykästä johtajuutta. Hän osaa johtaa tuloshakuisesti ja eettisesti ihmisiä ja muutosta. Lisäksi hän kykenee uudistamaan ja kehittämään organisaationsa toimintoja soveltaen tarkoituksenmukaisia menetelmiä ja hyödyntäen tutkimustietoa.

Koulutuksen toteutus

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelet ylemmän korkeakoulututkinnon joustavasti työn ohessa, mistä päin Suomea tahansa. Opiskelu on käytännönläheistä ja perinteistä luentopainotteista opiskelua on vähän. Oppiminen tapahtuu erilaisten oppimis- ja kehittämistehtävien kautta. Lähiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelu koostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä työskentelystä ja erilaisista ryhmä- ja projektitöistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SOTE-palvelujen ja -liiketoiminnan johtaminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle, joka on suorittanut korkeakoulututkinnon tai Suomessa suoritetun opistoasteen tutkinnon sekä hankkinut tutkinnon suorittamisen jälkeen kahden vuoden työkokemuksen.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (Ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SOTE-palvelujen ja -liiketoiminnan johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
SOTE-palvelujen ja -liiketoiminnan johtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta SOTE-palvelujen ja -liiketoiminnan johtaminen | YAMK täytä seuraavat tiedot: