Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | YAMK

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | YAMK

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | YAMK

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus on insinööreille (AMK) suunnattu työelämälähtöinen ylempi AMK-koulutus, joka antaa valmiudet kehittyä hyvää asiantuntemusta vaativissa johtamis- ja asiantuntijatehtävissä. Koulutuksen voi suorittaa oman työn ohessa.

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutuksen sisältö

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus kehittää erityisesti teknologiapainotteista liiketoimintaosaamista, esimiestaitoja sekä projektien hallintataitoja. Koulutus muodostuu menetelmä- ja liiketoimintaopinnoista sekä teknologiaosaamisen johtamisen syventävistä ammattiopinnoista ja opinnäytetyöstä sekä vapaasti valittavista opinnoista.

Koulutuksen toteutus

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus toteutetaan monimuotoisena, mikä tarkoittaa lähiopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Lähiopetusta on keskimäärin kahtena arkipäivänä kuukaudessa. Koulutuksen aikainen työskentely ja oppimistehtävien sekä opinnäytetyönä tehtävän kehittämishankkeen sitominen opiskelijan työtehtäviin mahdollistaa työnantajaorganisaation toimintojen kehittämisen opintojen rinnalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi hakijalla täytyy olla vähintään kahden vuoden työkokemus asianomaiselta alalta hakukelpoisuuden antavan tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: