Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveydenhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveydenhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Terveydenhoitajakoulutus

Terveydenhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Terveydenhoitajana olet terveyden edistäjä, kehityksen ja muutoksen ennakoija sekä uudistaja. Lähtökohtanasi on kyky tuntea ja tunnistaa suuntauksia ja ennusteita yhteiskunnan ja väestön kehityksessä sekä tietää, miten erilaiset päätökset vaikuttavat terveyteen.

Terveydenhoitajakoulutus perustuu sairaanhoitajakoulutukseen, ja siten pohjakoulutusvaatimuksena on ensihoitaja (AMK), kätilö (AMK) tai sairaanhoitaja (AMK) -tutkinto. 

Terveydenhoitajakoulutuksen sisältö

Koulutuksen suunniteltu kesto on yksi vuosi, ja opinnot sisältävät ammattiopintoja sekä harjoittelua. Ammattiopintojen tavoitteena on, että sisäistät eettisesti korkeatasoisen toimintatavan sekä terveyden edistämisen periaatteet. Kehityt eri-ikäisten ihmisten terveysongelmiin vastaajana ja perehdyt terveydenhoitotyön tehtäväalueisiin ja menetelmiin sekä niiden tieteellisiin perusteisiin. 

Harjoittelu on kiinteä osa terveydenhoitajakoulutuksen opintoja. Suoritat osan harjoittelustasi ammattikorkeakoulun opetustiloissa luokka- ja simulaatioharjoituksissa. Suurimman osan harjoittelusta suoritat erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä.

Opinnot sisältävät luento-, verkko- ja simulaatio-opetusta, itsenäistä opiskelua sekä harjoittelua. Lähiopetus toteutuu päiväopetuksena keskimäärin yhtenä arkipäivänä viikossa. Harjoittelu on kokopäiväistä opiskelua ja toteutuu yhtenäisinä jaksoina (á 5-7 viikkoa, 5 pv/viikko).

Terveydenhoitaja työelämässä

Terveydenhoitaja voi työskennellä terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa, lääkäriasemilla, terveysalan järjestöissä sekä itsenäisenä yrittäjänä. Hän toteuttaa ja kehittää hoitotyötä, joka on samanaikaisesti terveyttä edistävää ja ylläpitävää, sairauksia ehkäisevää ja parantavaa sekä kuntouttavaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhoitajakoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Pohjakoulutusvaatimuksena on ensihoitaja (AMK), kätilö (AMK) tai sairaanhoitaja (AMK) -tutkinto. 

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Terveydenhoitajakoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.