Sivuston käyttötapa: Mobiili

Toimintaterapeuttikoulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
   
Monimuotokoulutus
Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Toimintaterapeuttikoulutus | monimuotototeutus

Toimintaterapeuttikoulutus

Toimintaterapeuttikoulutus | monimuotototeutus

Valmistuttuasi toimintaterapeutiksi toimit asiantuntijana terveys-, sosiaali-, liikunta- ja kuntoutusjärjestelmissä joko toisen palveluksessa tai yrittäjänä. Työsi tavoitteena on, että asiakas voi osallistua hänelle tärkeisiin arjen toimintoihin, työhön, leikkiin ja vapaa-aikaan huolimatta asioista, jotka rajoittavat hänen suoriutumistaan.

Toimintaterapeuttikoulutuksen sisältö

Monimuotokoulutuksessa opiskellaan monimuotoisin opetusmenetelmin: lähiopetus toteutuu päiväopetuksena keskimäärin yhtenä päivänä viikossa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelet itsenäisesti. Itsenäinen opiskelu sisältää esimerkiksi työskentelyä verkossa, kirjallisuuteen perehtymistä ja oppimistehtävien tekoa. Harjoittelu on kokopäiväistä opiskelua ja toteutuu yhtenäisinä jaksoina.

Toimintaterapeutti työelämässä

Toimintaterapeutit työskentelevät lasten, aikuisten ja vanhusten kanssa sairaaloissa, terveyskeskuksissa, kuntoutuslaitoksissa, toimintakeskuksissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Toimintaterapeutti voi työskennellä myös yrittäjänä. Toimintaterapeutin työssä edellytetään hyviä tiedonhankintataitoja sekä taitoja arvioida tiedon luotettavuutta ja käyttökelpoisuutta, sillä tiedon määrä kasvaa ja muuttuu nopeasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimintaterapeuttikoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutusohjelmaan haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Toimintaterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimintaterapeuttikoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Toimintaterapeuttikoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.