Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tutkimusryhmäopinnot | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 - 2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tutkimusryhmäopinnot | YAMK

Turun amk

Tutkimusryhmäopinnot | YAMK

Tutkimusryhmäopinnot on tradenomeille (AMK) suunnattu työelämälähtöinen ylempi AMK-koulutus, joka antaa edellytykset toimia alan vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä. Tutkimusryhmäopintojen osaamisalueet painottuvat ICT-alaan, kemiantekniikkaan ja liiketalouteen.

Tutkimusryhmäopintojen sisältö

Opiskelija työskentelee osana tutkimusryhmää ja hänelle laaditaan opintojensa alussa oma henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen ja kokemus. Edellytyksenä koulutukseen valittavalle on, että opinnot niveltyvät opiskelijan ja tutkimusryhmän ydintoimintaan. Opiskelija erikoistuu opinnoissaan johonkin tutkimusryhmän painopistealueista ja voi suunnata osaamisaluettaan omalle tai uusille asiantuntijuusalueille.

Tutkimusryhmän painopistealueita ovat:

  • Arvonluonnin uudet muodot ja alustat
  • Tietoliikenne ja tietoturva

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tutkimusryhmäopinnot | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakijalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi hakijalta edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta asianomaiselta alalta hakukelpoisuuden antavan tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutukseen on jatkuva haku. Hakemuksia voi jättää Opintopolussa jatkuvasti ja ne käsitellään 30 päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä. Joulukuussa ja kesäkuukausina (kesä-elokuu) hakemuksia ei käsitellä

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tutkimusryhmäopinnot | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Arvioinnit

Tutkimusryhmäopinnot | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.