Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaikuttaako koronavirus opiskelusuunnitelmiisi? Vastaa kyselyymme ja kerro.   Siirry kyselyyn

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä.

Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi. Se on erinomainen mahdollisuus miettiä tulevaisuuden valintoja, etsiä omia vahvuuksia ja saada elinikäisiä ystäviä. Se on myös mahdollisuus opiskella tehokkaasti, kehittää opiskelutaitoja ja valmentautua pääsykokeisiin.

Haluatko asua opistolla?

Opistolla on mahdollisuus asua. Yhdessä asuminen ja opiskeleminen tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden solmia uusia ystävyyssuhteita. Opistolla asutaan yhden ja kahden hengen huoneissa. Asumisoikeus yhden hengen huoneissa myönnetään vain täysi-ikäisille opiskelijoille.

Haluatko lisätietoa Turun kristillisen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Turun kristillisen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Turun kristilliselle opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 22 arviointiin

Grönroos Wilma
(5)
Valmennus sisälsi lähes 1000 tuntia ja antoi jaksamista ja motivaatiota! Linjavastaava Ilari oli ihan huippu; hauska, kärsivällinen ja hän jaksoi etsiä vastauksen joka kysymykseen. Sain Turusta opiskelupaikan😊
Oppilaan äiti
(4)
Tyttäreni mukaan vastuuopettaja oli hyvä, jopa parempi kuin lukion vastaavien aineiden opettajat. Em. opettaja oli myös mukava ja kannustava. Myös ruusta hyvät pisteet.
<3
(5)
Koulutus oli erittäin kattava ja sain siitä monipuoliset eväät tulvevaisuuteen - niin työ- kuin yksityiselämäänkin! Kolmen vuoden aikana oli mahdollisuus tutustua erilaisiin työympäristöihin ja -tehtäviin työssäoppimisten ja erilaisten projektien avulla. Opiston ilmapiiri on omaa luokkaansa - siitä muodostui kolmessa vuodessa kuin toinen koti ja...
Näytä kokonaan
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,2)
Perustuu 22 arviointiin