Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Turun kristillinen opisto

paikassa Turku
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä.

Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi. Se on erinomainen mahdollisuus miettiä tulevaisuuden valintoja, etsiä omia vahvuuksia ja saada elinikäisiä ystäviä. Se on myös mahdollisuus opiskella tehokkaasti, kehittää opiskelutaitoja ja valmentautua pääsykokeisiin.

Haluatko asua opistolla?

Opistolla on mahdollisuus asua. Yhdessä asuminen ja opiskeleminen tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden solmia uusia ystävyyssuhteita. Opistolla asutaan yhden ja kahden hengen huoneissa. Asumisoikeus yhden hengen huoneissa myönnetään vain täysi-ikäisille opiskelijoille.

Haluatko lisätietoa Turun kristillisen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Turun kristillisen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Turun kristilliselle opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

Puh: 040 710 4488
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 30 arviointiin
Kirjoita arviointi
3/5
Opiskelija
01 helmi 2022
Laadukasta opetusta

Kemian ja biologian opettaja on loistava, kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaus. Kemian ja biologian perusteet ovat nyt erittäin hyvin hallussa.

5/5
Onnellinen opiskelija
13 touko 2020
Erittäin loistava koulutuskokonaisuus!

Koin kauppatieteet -linjan erittäin hyödylliseksi jatko-opintojani ajatellen: sain 38 opintopistettä hyvin arvosanoin sekä hyvät valmiudet itse pääsykokeeseen. Suosittelen!

5/5
Tyytyväinen oppilas
12 touko 2020
Todella hyvä hinta/laatusuhde

Pienellä rahalla täysipäiväinen lukiotyylinen lääkikseen valmentava koulutus.

Sponsoroitu