Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit Turun kristillinen opisto:sta

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 29 arviointiin

Onnellinen opiskelija
Koin kauppatieteet -linjan erittäin hyödylliseksi jatko-opintojani ajatellen: sain 38 opintopistettä hyvin arvosanoin sekä hyvät valmiudet itse pääsykokeeseen. Suosittelen!
Tyytyväinen oppilas
Pienellä rahalla täysipäiväinen lukiotyylinen lääkikseen valmentava koulutus.
Onnellinen opiskelija
Koulutus oli monipuolinen, jonka myötä saimme useita opintopisteitä ja valmiuksia pääsykokeita ja korkeakoulua varten. Vuosi ryhmässä antoi paljon ihania kokemuksia ja uusia ystäviä. Opettajamme olivat todella ihania ja ottivat huomioon myös kaikki omat toiveemme. Koulutus antoi paljon itsevarmuutta, uutta osaamista ja valmiuksia seuraaville sei...
Näytä kokonaan
KS
Koulutus ylitti omat odotukseni. Sain vahvistettua jo ennen oppimaani tietoa sekä opin erittäin paljon uutta. Samaan tavoitteeseen pyrkivät opiskelukaverit ja erittäin ammattitaitoiset opettajat auttavat motivaation säilymisessä ja sen kasvamisessa. Tämän parempaa hinta-laatusuhdetta on vaikea löytää.
Matilda K.
Ehdottomasti niin hyvä kuin kerrotaan. Opetuksen laatu on timanttista, Olli ja Ilari välittäviä, osaavia ja heitä oikeasti kiinnostaa menestyksemme. Apua sai kaikkeen ja oppiminen tehtiin todella helpoksi. Koronan takia peruttu lähiopetus korvattiin hyvin ja toimivasti. Opinnot ovat rankkoja, mutta niistä tulee tuloksia. Suosittelen ehdottomasti.
Lääkislinjan opiskelija -19/-20
Tosi hyvää opetusta. Opiskelu oli tehokasta, joustavaa ja suunnitelmallista. Vahva suositus.
Opiskelija 2019-20
Pääsykokeisiin valmistautuminen on todella laadukasta. Opettajat ovat läsnä koko vuoden lukemisessa ja antavat kaiken mahdollisen tuen ja materiaalin jne. siihen, että itse voi tehdä sen kovan työn pääsykokeita varten.
Grönroos Wilma
Valmennus sisälsi lähes 1000 tuntia ja antoi jaksamista ja motivaatiota! Linjavastaava Ilari oli ihan huippu; hauska, kärsivällinen ja hän jaksoi etsiä vastauksen joka kysymykseen. Sain Turusta opiskelupaikan😊
Oppilaan äiti
Tyttäreni mukaan vastuuopettaja oli hyvä, jopa parempi kuin lukion vastaavien aineiden opettajat. Em. opettaja oli myös mukava ja kannustava. Myös ruusta hyvät pisteet.
<3
Koulutus oli erittäin kattava ja sain siitä monipuoliset eväät tulvevaisuuteen - niin työ- kuin yksityiselämäänkin! Kolmen vuoden aikana oli mahdollisuus tutustua erilaisiin työympäristöihin ja -tehtäviin työssäoppimisten ja erilaisten projektien avulla. Opiston ilmapiiri on omaa luokkaansa - siitä muodostui kolmessa vuodessa kuin toinen koti ja...
Näytä kokonaan
Annastiina Toppari (LO12)
Kuvaan Turun kristillisen opiston lapsi ja perhetyön perustutkintoa seuraavin sanoin: erittäin laadukas, monipuolinen, arvolähtöinen, ajattelua avartava, sosiaalisia taitoja kasvattava, keskusteleva, ammatillisuutta ja elinikäistä oppimista korostava, opiskelijaystävällinen, innostava, kannustava, osallistava, luova ja käytännönläheinen. Olen to...
Näytä kokonaan
Hanna
Kolmen vuoden opinnot sisälsivät paljon tietoa, jota tulen varmasti tarvitsemaan nyt ja tulevaisuudessa työssäni. Työllistyin heti opintojeni jälkeen ja työnantajani antoi koulutuksestani palautetta; "Työhaastattelusta jäi parhaiten mieleen teidän koulun lastenohjaajat, teillä tuntui olevan parhaiten tieto ja taito hallussa sekä oikeasti palava ...
Näytä kokonaan
Ahmad Faez
nörttimartti
Mahtavat, ammattitaitoiset opettajat ja hyvä opiskeluilmapiiri!
azad shekhi
Hei! Mielestäni TKO on hyvä paikka ja koulu. Siellä on hyvät koulutukset ja paljon mahdollisuuksia opiskelijoille.
Laura Saarnio
Koulu on hyvin vaativa, ja etenkin näytöt ovat ainakin aluksi todella raskaita. Kriteeristöjen kieltä pitäisi joko helpottaa aluksi tai opettajien pitäisi avata sitä enemmän.
Heidi
anni
oman luokan luokka henki hieman huono mutta siitä selvittiin. Viimeinen kevät liian täynnä koulua ja näyttötutkintoja, ensimmäinen vuosi oli hyvinkin rento ja rauhallinen siihen olisi voinut lisätä vielä jonkun osan. Opettajat eivät vältäämättä ihan yksimielisiä asioista joka näkyi ristiriitaisina tietoina oppilaille.
A
Osalla opettajista tuntuu, että tiedoista puuttuu käytännön työelämän tuntemus. Opetuksen taso vaihtelee suuresti opettajien välillä. Alueena koulu on sijoitettu hyvälle paikalle julkisten kulkuyhteyksien päähän. Opetustilat luokkakokoon nähden pieniä. Koulun jälkeen työllistymismahdollisuudet perustehtäviin hyvät tällä hetkellä.
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi