Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala

Turun kristillinen opisto
Yhteenveto
2–3 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Turku
Ammatilliset perustutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala, Turun kristillinen opisto

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala

Kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala antaa sinulle monipuoliset taidot ohjata ja avustaa henkilöitä, joilla on haasteita vuorovaikutustilanteissa esim. kielellisten häiriöiden, kuulovamman tai kielitaidon puutteellisuuden takia. Voit toimia myös viittomakieltä käyttävien ohjaajana tai varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Kommunikaation ja viittomakielen ohjaaja osaa käyttää ohjatessaan suomalaista viittomakieltä ja puhetta tukevaa ja korvaavaa kommunikointia, kuten tukiviittomia, esineitä, merkkejä, kuvia, piirtämistä ja selkokieltä.

Tutkinnon rakenne

Tutkinnon pakolliset osat ovat:

  • Suomalaisella viittomakielellä toimiminen
  • Kommunikointikeinojen käyttö vuorovaikutuksen edistämisessä
  • Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen
  • Kommunikoinnissa tukea tarvitsevan oppilaan tai opiskelijan oppimisen ohjaaminen

Valinnaisten tutkinnon osien kautta voit monipuolisesti syventää ohjausosaamistasi eri asiakasryhmien parissa. Osaamisalan kautta sinusta tulee kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen todellinen ammattilainen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvan haun kautta oppilaitoksen sivuillla olevalla sähköisellä lomakkeella. Jatkuva haku on suunnattu ensisijaisesti aikuisille ja toisen asteen koulutuksen suorittaneille. Jatkuvassa haussa haet suoraan Kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisalaan.

Jatkuva haku on avoinna toistaiseksi.

Lisätietoa avoinna olevista hauista sekä hakukäytänteistä saat opiston kotisivuilta tai olemalla yhteydessä opistoon.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, Kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala.

Osaamisala antaa sinulle pätevyyden ohjata ja avustaa henkilöitä, joilla on haasteita vuorovaikutustilanteissa esim. kielellisten häiriöiden, kuulovamman tai kielitaidon puutteellisuuden takia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä. Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi....


Lue lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.