Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden linja

Turun kristillinen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Turku
Kansanopistot

Kauppatieteiden linja

Kauppatieteiden linja, Turun kristillinen opisto

Kauppatieteiden linja

Onko haaveenasi opiskelu kauppakorkeakoulussa ja työ kaupallisella alalla? Suunnitteletko opintoja kauppakorkeakoulussa? Turun kristillisen opiston kauppatieteiden opinnoissa valmistaudutaan pääsykokeisiin kertaamalla jo aiemmin opittua ja oppimalla kokonaan uusia asioita kaupalliselta alalta. 

Koulutus on tarkoitettu korkeakouluopiskelua suunnittelevalle henkilölle, jolla on ajatuksena hakea opiskelemaan kauppakorkeakouluun. Koulutus antaa myös valmiuksia talousmaailmasta kiinnostuneille ja ammattikorkeakoulun liiketalouteen hakeville opiskelijoille.

Koulutuksessa pääset aloittamaan korkeakouluopinnot opiskelemalla kauppatieteen perusopinnot (30 op) Itä-Suomen avoimen yliopiston opintoina. Opiskelu on kokopäiväistä ja opetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa.

Koulutuksen sisältö

Perusopintoihin kuuluu

  • Johtamisen perusteet,
  • Markkinoinnin perusteet,
  • Laskentatoimen perusteet,
  • Rahoituksen perusteet ja
  • Liiketoiminnan ja yrittäjyyden perusteet.

Opinnot suoritetaan verkko-opintoina, mutta opisto tarjoaa sinulle tukea opintojen suorittamiseen lähiopetuksen ja tutoroinnin kautta modernissa kouluympäristössä.

Lisäksi koulutuksen aikana opiskellaan Turun avoimen yliopiston opintoina KTY Taloustieteen perusteet sekä Suomen kielen kirjallinen viestintä -kurssi.

Opintoihin kuuluu myös yritysjuridiikan, talousmatematiikan ja englannin opintoja. Opintojen aikana kerrataan lukion taloustiedon, historian ja tilastomatematiikan kurssien asiasisällöt, joihin valintakoe perustuu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteiden linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen hakijalla tulee olla suoritettuna ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen.

Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen ja päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneiden osalta valinnassa huomioidaan myös tutkinnon yhteisten opintojen (YTO opinnot, aiemmin ATTO opinnot) keskiarvo.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan heti hakuajan päättymisen jälkeen, jolloin voi myös tiedustella mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Tutkinto / todistus

Avoimessa yliopistossa voit suorittaa yliopisto-opintoja ja suorittaa akateemisia kursseja ilman, että olet kirjoilla yliopistossa. Olet kuitenkin kirjoilla avoimessa yliopistossa. Avoimen yliopiston opinnot eivät johda tutkintoon, mutta ne hyväksiluetaan erillisestä anomuksesta, jos haet ja pääset sisään korkeakouluun tutkinto-opiskelijaksi.

Kustannukset

  • Kirjautumismaksu: 50 €. Kirjautumismaksulla korvataan opintoihin kuuluvan suomen kielen kirjallisen viestinnän kurssin avoimen yliopiston maksut.
  • Opetus: 60 € / työviikko. Työviikkoja on 32, joten opetuksen kokonaishinta on 1 920 €.
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 40 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 70 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen).
  • Ruokailut: Opistolla asuvat voivat ostaa ruokailupaketin, johon sisältyvät lounas ja päivällinen työpäivinä. Ruokailupaketin hinta on 30 € / työviikko. Muualla asuvat voivat ostaa yksittäisiä ruokalippuja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä. Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi....


Lue lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit

Kauppatieteiden linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.