Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Kauppatieteiden linja

Turun kristillinen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 20.7.2020
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
Kansanopistot

Kauppatieteiden linja

Kauppatieteiden linja, Turun kristillinen opisto

Kauppatieteiden linja

Onko haaveenasi opiskelu kauppakorkeakoulussa ja työ kaupallisella alalla? Suunnitteletko opintoja kauppakorkeakoulussa? Turun kristillinen opisto tarjoaa sinulle kauppatieteen perusopinnot ja valmiuksia opiskeluun korkeakoulussa. Kauppatieteiden opinnoissa valmistaudutaan pääsykokeisiin kertaamalla jo aiemmin opittua ja oppimalla kokonaan uusia asioita kaupalliselta alalta. 

Koulutus on tarkoitettu korkeakouluopiskelua suunnittelevalle henkilölle, jolla on ajatuksena hakea opiskelemaan kauppakorkeakouluun. Koulutus antaa myös valmiuksia talousmaailmasta kiinnostuneille ja ammattikorkeakoulun liiketalouteen hakeville opiskelijoille.

Koulutuksessa pääset aloittamaan korkeakouluopinnot opiskelemalla kauppatieteen perusopinnot (30 op) Itä-Suomen avoimen yliopiston opintoina. Opiskelu on kokopäiväistä ja opetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa.

Koulutuksen sisältö

Perusopintoihin kuuluu

  • Johtamisen perusteet,
  • Markkinoinnin perusteet,
  • Laskentatoimen perusteet,
  • Rahoituksen perusteet ja
  • Liiketoiminnan ja yrittäjyyden perusteet.

Opinnot suoritetaan verkko-opintoina, mutta opisto tarjoaa sinulle tukea opintojen suorittamiseen lähiopetuksen ja tutoroinnin kautta modernissa kouluympäristössä.

Lisäksi koulutuksen aikana opiskellaan Turun avoimen yliopiston opintoina KTY Taloustieteen perusteet sekä Suomen kielen kirjallinen viestintä -kurssi.

Opintoihin kuuluu myös yritysjuridiikan, talousmatematiikan ja englannin opintoja. Opintojen aikana kerrataan lukion taloustiedon, historian ja tilastomatematiikan kurssien asiasisällöt, joihin valintakoe perustuu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteiden linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen hakijalla tulee olla suoritettuna ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen.

Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen ja päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneiden osalta valinnassa huomioidaan myös tutkinnon yhteisten opintojen (YTO opinnot, aiemmin ATTO opinnot) keskiarvo.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan heti hakuajan päättymisen jälkeen, jolloin voi myös tiedustella mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Tutkinto / todistus

Avoimessa yliopistossa voit suorittaa yliopisto-opintoja ja suorittaa akateemisia kursseja ilman, että olet kirjoilla yliopistossa. Olet kuitenkin kirjoilla avoimessa yliopistossa. Avoimen yliopiston opinnot eivät johda tutkintoon, mutta ne hyväksiluetaan erillisestä anomuksesta, jos haet ja pääset sisään korkeakouluun tutkinto-opiskelijaksi.

Kustannukset

  • Kirjautumismaksu: 50 €. Kirjautumismaksulla korvataan opintoihin kuuluvan suomen kielen kirjallisen viestinnän kurssin avoimen yliopiston maksut.
  • Opetus: 75 € / työviikko (lounas sisältyy hintaan). Työviikkoja on 32, joten opetuksen kokonaishinta on 2400 €. Opiskelija maksaa avoimen yliopiston arvosanoista niistä säädetyt maksut. Lukuvuonna 2019-20 kauppatieteen perusopintojen hinta oli 250 €.
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 55 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 85 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen).

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä. Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi....


Lue lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Onnellinen opiskelija
(5)
Koin kauppatieteet -linjan erittäin hyödylliseksi jatko-opintojani ajatellen: sain 38 opintopistettä hyvin arvosanoin sekä hyvät valmiudet itse pääsykokeeseen. Suosittelen!
Onnellinen opiskelija
(4)
Koulutus oli monipuolinen, jonka myötä saimme useita opintopisteitä ja valmiuksia pääsykokeita ja korkeakoulua varten. Vuosi ryhmässä antoi paljon ihania kokemuksia ja uusia ystäviä. Opettajamme olivat todella ihania ja ottivat huomioon myös kaikki omat toiveemme. Koulutus antoi paljon itsevarmuutta, uutta osaamista ja valmiuksia seuraaville sei...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: