Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot:sta

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 7 arviointiin

Tyytyväinen oppilas
(5)
Pienellä rahalla täysipäiväinen lukiotyylinen lääkikseen valmentava koulutus.
KS
(5)
Koulutus ylitti omat odotukseni. Sain vahvistettua jo ennen oppimaani tietoa sekä opin erittäin paljon uutta. Samaan tavoitteeseen pyrkivät opiskelukaverit ja erittäin ammattitaitoiset opettajat auttavat motivaation säilymisessä ja sen kasvamisessa. Tämän parempaa hinta-laatusuhdetta on vaikea löytää.
Matilda K.
(5)
Ehdottomasti niin hyvä kuin kerrotaan. Opetuksen laatu on timanttista, Olli ja Ilari välittäviä, osaavia ja heitä oikeasti kiinnostaa menestyksemme. Apua sai kaikkeen ja oppiminen tehtiin todella helpoksi. Koronan takia peruttu lähiopetus korvattiin hyvin ja toimivasti. Opinnot ovat rankkoja, mutta niistä tulee tuloksia. Suosittelen ehdottomasti.
Lääkislinjan opiskelija -19/-20
(5)
Tosi hyvää opetusta. Opiskelu oli tehokasta, joustavaa ja suunnitelmallista. Vahva suositus.
Opiskelija 2019-20
(5)
Pääsykokeisiin valmistautuminen on todella laadukasta. Opettajat ovat läsnä koko vuoden lukemisessa ja antavat kaiken mahdollisen tuen ja materiaalin jne. siihen, että itse voi tehdä sen kovan työn pääsykokeita varten.
Grönroos Wilma
(5)
Valmennus sisälsi lähes 1000 tuntia ja antoi jaksamista ja motivaatiota! Linjavastaava Ilari oli ihan huippu; hauska, kärsivällinen ja hän jaksoi etsiä vastauksen joka kysymykseen. Sain Turusta opiskelupaikan😊
Oppilaan äiti
(4)
Tyttäreni mukaan vastuuopettaja oli hyvä, jopa parempi kuin lukion vastaavien aineiden opettajat. Em. opettaja oli myös mukava ja kannustava. Myös ruusta hyvät pisteet.
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi