Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian ja kasvatustieteen linja

Turun kristillinen opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Turku
Kansanopistot
 Psykologian ja kasvatustieteen linja

Psykologian ja kasvatustieteen linja

Koulutus soveltuu erityisesti psykologiasta ja kasvatustieteestä kiinnostuneille, jotka aikovat hakea opiskelemaan näitä aineita korkeakouluihin tai tarvitsevat näiden aineiden osaamista työelämässä. Opiskelu koulutuksessa on kokopäiväistä ja opetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen painopiste on psykologian sekä kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen perusopinnoissa. Opinnot suoritetaan Turun yliopiston avoimessa yliopistossa. Sekä psykologian että kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen perusopintojen suorittaminen kuuluu koulutukseen.

Tämä vaatii opiskelijalta kuitenkin paljon itsenäistä työskentelyä ja intensiivistä otetta. Opinnot on rytmitetty siten, että kummatkin perusopinnot pystyy saamaan valmiiksi koulutuksen keston aikana. Lukuvuoden loppuun on myös varattu aikaa kasvatustieteen ja psykologian pääsykoemateriaalien läpikäymiseen.

Lukuvuoden päätteeksi järjestetään viikolla 18 valinnainen lisäviikko, jonka hinta on 75 €. Lisäviikolle ilmoittaudutaan opintojen aikana ja tarkempi sisältö päätetään, kun (psykologian) valintakokeiden aikataulu ja sisältö on selvinnyt.

Psykologian perusopintojen tavoitteena on, että opiskelija saa yleiskuvan psykologiasta tieteenä sekä käsityksen ihmisen psyykkisestä rakenteesta ja toiminnasta sekä niiden tutkimuksesta.

Opiskelu on kokopäiväistä ja opetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa.

Psykologian aihekokonaisuudet

 • Kehityspsykologian perusteet
 • Kognitiivisen ja neuropsykologian perusteet
 • Terveyden ja mielenterveyden psykologian perusteet
 • Tutkimuksenteon perusteet
 • Persoonallisuuspsykologian perusteet

Avoin yliopisto / Psykologian perusopinnot 25 op

Kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen perusopintojen tavoitteena on antaa yleiskäsitys kasvatustieteestä ja aikuiskasvatustieteestä ja sen osa-alueista:

Kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen aihekokonaisuudet

 • Johdanto kasvatustieteisiin
 • Johdanto oppimiseen, opetukseen ja arviointiin
 • Kehitys- ja kasvatuspsykologia
 • Johdatus kasvatusfilosofiaan
 • Kasvatus ja koulutus yhteiskunnallisina ilmiöinä
 • Oppimisen muuntuvat ympäristöt

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian ja kasvatustieteen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen. Linjalle haetaan opiston verkkosivuilla olevalla sähköisellä hakulomakkeella.

Opiskelijat valitaan hakemuksen ja päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneiden osalta valinnassa huomioidaan myös tutkinnon yhteisten opintojen (YTO opinnot, aiemmin ATTO opinnot) keskiarvo.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan heti hakuajan päättymisen jälkeen, jolloin voi myös tiedustella mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Psykologian kurssikirjoissa on englanninkielisiä teoksia, joten opinnot edellyttävät vähintään kohtalaista englannin kielen taitoa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista, kysy lisätietoja oppilaitoksesta.

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian ja kasvatustieteen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä. Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi....


Lue lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Psykologian ja kasvatustieteen linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 30 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Psykologian ja kasvatustieteen linja täytä seuraavat tiedot: