Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala

Turun oppisopimustoimisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
   
Lähiopetus
Turku
Erikoisammattitutkinnot

Video

Turussa opiskelee oppisopimuksella vuosittain yli 2000 opiskelijaa. Suorita tutkinto työn ohessa. Lähes 400 tutkintoa.

   
Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | Ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala

Toimitko autoalan esimiestehtävässä? Haluaisitko siirtyä autoalan esimiestehtävään? Haluatko lisätä osaamistasi?

Ajoneuvoalan erikoistutkinnon suorittaneena osaat toimia itsenäisesti, huolellisesti ja ammattitaitoisesti autokorjaamon työnjohtajana tai muussa autoalan esimiestehtävässä.

Tunnet työssäsi tarvittavat ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Osaat suunnitella, organisoida ja kehittää oman vastuualueesi toimintaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ottamalla huomioon myös työturvallisuus- ja ympäristömääräykset.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat Korjaamopalveluiden kannattavuuden seuraaminen Ajoneuvoalan kehittämistehtävissä toimiminen Korjaamon työnjohtotehtävissä toimiminen Valinnaiset tutkinnon osat Ajoneuvoalan esimiestehtävässä toimiminen Henkilöstön perehdyttäminen Markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen Myynnin suunnittelu ja toteuttaminen Teknisenä asiantuntijana toimiminen

Koulutuksen kesto ja toteutus

Koulutus alkaa 1.2.2021 kesto 1 – 1,5 vuotta oman opintopolun mukaisesti Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Työskentelet koulutusajan työntekijänä autokorjaamolla. Opiskeluun sisältyy n. kaksi opiskelupäivää kuukaudessa, jotka toteutetaan lähiopetuksena koululla, etäopetuksena verkossa tai itse suoritettavina etätehtävinä. Koulutuksen toteutuksessa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja työkokemuksesi esimiestehtävässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voi hakea ottamalla yhteyttä Turun oppisopimustoimistoon.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto – Ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala (180 osp).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimiston asiakkaina ovat työnantajat ja opiskelijat sekä opiskelijoiksi hakeutuvat. Turun oppistopimustoimisto tekee vuosittain oppisopimuksia yli 1000:een eri yritykseen ja yli 2000:lle opiskelijalle. Erilaisia koulutuksia on vuosittain noin 100:aan eri tutkintoon. Turun oppisopimustoimiston ensisijainen toiminta-alue on Turun työssäkäyntialue. Turun oppisopimustoimistolla...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun oppisopimustoimisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun oppisopimustoimisto

Yliopistonkatu 31
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Metallialan ammattilaiseksi?

Tule opiskelemaan Salon seudun ammattiopistoon kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto ja valmistu hitsaajaksi tai koneistajaksi!

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: