Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastologistiikan osaamisala

Turun oppisopimustoimisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
   
Lähiopetus
Turku
Ammattitutkinnot

Video

Turussa opiskelee oppisopimuksella vuosittain yli 2000 opiskelijaa. Suorita tutkinto työn ohessa. Lähes 400 tutkintoa.

   
Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastologistiikan osaamisala

Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastologistiikan osaamisala

Haluatko päivittää osaamistasi uudelle tasolle? Omaatko jo muutaman vuoden työkokemuksen varastoalan työtehtävistä ja haluaisit kehittää ammatillista osaamistasi? Silloin valintasi on palvelulogistiikan ammattitutkinto, joka mahdollistaa jatko-opinnot esim. erikoisammattitutkinto tai amk-opinnot.

Varastologistiikan osaamisalan suorittaneella on keskeisten varastotöiden edellyttämä osaaminen. Hän osaa käyttää varastotyössä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti. Hän osaa hyödyntää varastotyössä tarvittavia sähköisiä verkkopalveluita ja suunnitella työtään siten, että ottaa huomioon varastoinnin osana yrityksen tilaus-toimitusketjua. Tutkinnon suorittajan muu osaaminen riippuu siitä, mitä valinnaisia tutkinnon osia hän on suorittanut.

Koulutuksen sisältö

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tämä koulutus suuntautuu varastologistiikan osaamisalaan. Tutkintoon sisältyy kaksi pakollista tutkinnon osaa: varastotyön tekeminen ja varastotyön suunnittelu. Valinnaisista tutkinnon osista valitaan yksi suoritettava tutkinnon osa: perehdyttäminen ja työnopastaminen palvelulogistiikan tehtäviin tai palvelulogistiikan kehittämissuunnitelman laatiminen.

Osaamisen hankkiminen ja näyttäminen

Opiskelijan kanssa tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Siinä sovitaan tutkinnon suorittamisesta ja vielä puuttuvan osaamisen hankkimisesta. Osaamista hankitaan osallistumalla oppilaitoksen tarjoamiin opintoihin ja työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen. Osaaminen osoitetaan näytöissä. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta. Edellytyksenä on tutkinnon perusteissa vaadittava osaaminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastologistiikan osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voi hakea ottamalla yhteyttä Turun oppisopimustoimistoon. 

Tutkinto / todistus

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastologistiikan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimiston asiakkaina ovat työnantajat ja opiskelijat sekä opiskelijoiksi hakeutuvat. Turun oppistopimustoimisto tekee vuosittain oppisopimuksia yli 1000:een eri yritykseen ja yli 2000:lle opiskelijalle. Erilaisia koulutuksia on vuosittain noin 100:aan eri tutkintoon. Turun oppisopimustoimiston ensisijainen toiminta-alue on Turun työssäkäyntialue. Turun oppisopimustoimistolla...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun oppisopimustoimisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun oppisopimustoimisto

Yliopistonkatu 31
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastologistiikan osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastologistiikan osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: