Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kansainvälinen johtaminen ja yrittäjyys

Turun yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Turku
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Kansainvälinen johtaminen ja yrittäjyys

Tavoite

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelmassa saavutat laajan osaamispohjan globaalista liiketoiminnasta. Perehdyt sekä suurten että pienten yritysten kansainvälistymiseen, ja valmistuttuasi kykenet luomaan ja johtamaan yrittäjämäisiä toimintatapoja organisaation eri tasoilla. Tämä mahdollistaa työuran johtajana tai asiantuntijana globaalisti toimivissa yrityksissä tai organisaatioissa Suomessa tai ulkomailla. Menestyäkseen kansainvälisessä ja kilpaillussa ympäristössä yritykset tarvitsevat kansainvälisen liiketoiminnan ja johtamisen osaajia. Kielitaidon lisäksi työntekijöiltä vaaditaan osaamista ja ymmärrystä mm. erilaisista kulttuureista sekä yrittäjämäisestä työskentelystä ja liiketoimintatavoista. 

Tutkinto-ohjelmasta valmistuttuasi sinulla on laaja-alaiset tiedot ja ymmärrys siitä, kuinka organisaatiot ja yrittäjähenkiset työntekijät toimivat monikulttuurisessa ympäristössä. Sinulla on hyvät valmiudet arvioida organisaatioiden toimintaa yrittäjyyden, kansainvälisen liiketoiminnan ja johtamisen ja organisoinnin näkökulmista ja pystyt hyödyntämään niitä kriittisesti ja luovasti. Ymmärrät globaalin liiketoimintaympäristön luomat haasteet ja mahdollisuudet ja kykenet arvioimaan mitkä johtamisen työkalut soveltuvat eri ongelmanratkaisutilanteisiin yrityselämässä.

Turun kauppakorkeakoulu kouluttaa opiskelijoistaan yrittäjähenkisiä, innovatiivisia ja vastuullisia tulevaisuuden päättäjiä ja asiantuntijoita, joilla on erinomaiset valmiudet työskennellä kansainvälisissä toimintaympäristöissä.

Koulutuksen sisältö

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden opiskelijana perehdyt ajankohtaisiin teemoihin monikulttuurisessa opiskeluympäristössä. Sekä opiskelijat että opettajat edustavat useita eri kansallisuuksia ja kurssien opetuskielenä on monilta osin englanti. Opetuksessa korostuvat vuorovaikutteinen oppiminen, tiimityöskentely sekä yritysyhteistyö. Yhteistyötä tehdään mm. harjoitustöiden, vierailuluentojen ja yritysvierailujen muodossa. Opetusta kehitetään jatkuvasti sekä yrityksistä että opiskelijoilta saadun palautteen perusteella.

Voit valita erikoistumissuunnaksesi kansainvälisen liiketoiminnan, johtamisen ja organisoinnin tai yrittäjyyden.

Laaja oppiaine- ja kurssitarjonta tarjoavat sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja yksilölliseen tutkintoon, jossa voit erikoistua omien mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti. Opintojesi aikana voit myös hyödyntää Turun yliopiston tiedekuntien opintotarjontaa sekä suorittaa opintoja verkostoyliopistoissa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto

Arvioinnit

Kansainvälinen johtaminen ja yrittäjyys ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uramahdollisuuksia erilaisille osaajille!

Teknologiayritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan talouden, hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja esimerkiksi vastuullisuuden osaajia.