Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Tavoite

 Tutkinto-ohjelman osaamistavoitteet ja sisältö

 

Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelma on monipuolinen maisteritutkintoon valmistava ohjelmakokonaisuus, jonka suoritettuasi

 1. taidoissasi yhdistyy ammattimaisuus ja ihmisläheisyys sekä kyky toimia monimuotoisessa ja dynaamisessa ympäristössä. Ohjelmasta valmistuttuasi olet tulevaisuuden globaali vaikuttaja, jolla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä yrittäjälähtöinen ajattelutapa.

2. pystyt ratkaisemaan vaativia liiketoiminnan ongelmia itsenäisesti valitsemiesi valikoitujen analyysityökalujen ja menetelmien avulla.

3. kykenet rakentamaan hyvin perusteltuja väitteitä ja keskustelemaan niistä rakentavasti.

4. pystyt toimimaan globaaleissa ja virtuaalisissa tiimeissä.

5. olet vastuullinen ja tulevaisuuteen suuntautunut ammattilainen.

 Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelmassa voit hakea yhteen ohjelman erikoistumissuunnista: kansainväliseen liiketoimintaan, johtamiseen ja organisointiin tai yrittäjyyteen.

Erikoistumissuuntien osaamistavoitteet ja sisältö

Kansainvälinen liiketoiminta

Kansainväliseen liiketoimintaan erikoistuessasi omaat laajan ymmärryksen globaalin liiketoiminnan lainalaisuuksista. Opit miten pienet yritykset kansainvälistyvät, mitkä tekijät mahdollistavat tai hidastavat tätä kehitystä, sekä miten yritys kehittyy monikansalliseksi yritykseksi ja miten sellaista johdetaan.

Kansainvälisen liiketoiminnan erikoistumissuunta antaa valmistuessasi mahdollisuuden toimia esimiehenä tai asiantuntijatehtävissä kansainvälisissä yrityksissä tai organisaatioissa, kansainvälisessä yrittäjyyskentässä, tai kansainvälisen liiketoiminnan tutkimuskentässä.

Johtamisen ja organisointi

Johtamiseen ja organisointiin erikoistumissuunnasta valmistuttuasi ymmärrät johtamisen monimuotoista ja monitieteistä kenttää. Ymmärrät organisaatioiden strategisia sekä inhimillisiä ulottuvuuksia, ja omaat samanaikaisesti herkkyyttä kehittää omaa johtajuuttasi.

Johtamisen ja organisoinnin erikoistumissuunta valmistaa sinut työuralle yrityksen strategisen suunnittelun, johdon konsultoinnin, strategisen henkilöstöjohtamisen, muutoksen johtamisen, johdon valmennuksen, tai alan kansainvälisen tutkimuksen parissa. Erikoistumissuunnan opiskelu antaa sinulle mahdollisuuden kehittää esimies- ja johtajuustaitojasi.

Yrittäjyys

Yrittäjyyteen erikoistuessasi ymmärrät yrittäjyys- ja innovaatioprosesseja niin yksilön, yrityksen kuin yhteiskunnan tasoilla. Yrittäjyyden opinnot auttavat sinua löytämään oman potentiaalisi liiketoiminnan uudistajana.

Yrittäjyyden opiskelijana saat työkaluja ja näkökulmia uusien mahdollisuuksien luomiseen, yrittäjämäisten strategioiden kehittämiseen ja muutosten toteuttamiseen missä tahansa organisaatiossa. Kokemuksellinen oppiminen valmistaa sinut monipuoliseen työuraan startupeissa, muissa yrityksissä ja julkisella sektorilla.

 Turun kauppakorkeakoulussa on osana tutkintoa mahdollista suorittaa opintokokonaisuuksia, jotka muodostuvat yhden tai useamman aineen tai tieteenalan järjestämistä opintojaksoista. Opintokokonaisuudet keskittyvät jonkin tietyn aihepiirin ympärille.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

Arvoinnit
Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: