Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kauppatieteet (Pori)

Turun yliopisto
Yhteenveto
5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Pori
Kandi- ja maisteriohjelmat

Kauppatieteet (Pori)

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

Kauppatieteiden kandidaatin opintojen ensimmäisenä opiskeluvuonna suoritat lähinnä kaikille yhteisiä opintoja, ohjelman pakollisia opintoja sekä kieli- ja viestintäopintoja. Ensimmäinen vuosi tarjoaa sinulle tilaisuuden tutustuaLiiketoimintaosaamisen KTK-tutkinto-ohjelmanydinteemoihin sekä erikoistumissuunta- ja sivuainevaihtoehtoihin. Toisena ja kolmantena opiskeluvuonna pääset syventämään valitsemasi erikoistumissuunnan osaamista erikoistumissuunnan pakollisilla ja valinnaisilla opinnoilla. Lisäksi opiskelet sivuaineen opintoja oman kiinnostuksesi mukaan. Kieli- ja viestintäopintoja opiskelet käytännössä lähes koko tutkintosi ajan. Opintojen loppuvaiheessa laadit kandidaatintutkielman.

Kauppatieteiden maisterin tutkinto

Kauppatieteiden kandidaatiksi (KTK) valmistuttuasi jatkat opintojasi kauppatieteiden maisteriksi (KTM)Asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintaosaamisen maisteriohjelmassa. Kauppatieteiden maisterin tutkintoon johtavat opinnot koostuvat pääasiassa erikoistumissuunnan syventävistä opinnoista ja sivuaineen opinnoista. KTM-tutkinto-ohjelmassa opiskelet lisäksi ohjelman pakollisia opintoja, kieli- ja viestintäopintoja sekä kaikille yhteisiä opintoja. Opintojen loppuvaiheessa laadit pro gradu -tutkielman.

Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön oman kurssitarjonnan lisäksi voit soveltuvin osin suorittaa opintoja Porin yliopistokeskuksen muissa yliopistoyksiköissä ristiinopiskelun kautta. Voit myös hyödyntää Turun yliopiston tiedekuntien opintotarjontaa sekä suorittaa opintoja verkostoyliopistoissa. Turun kauppakorkeakoulun Turun yksikössä voit suorittaa sellaisia yksittäisiä opintojaksoja, joita Porissa ei ole tarjolla. Opinnot suoritat kuitenkin pääosin Porissa.

Tavoitteet

Turun kauppakorkeakoulu kouluttaa opiskelijoistaan yrittäjähenkisiä, innovatiivisia ja vastuullisia tulevaisuuden päättäjiä ja asiantuntijoita, joilla on erinomaiset valmiudet työskennellä kansainvälisissä toimintaympäristöissä. Turun kauppakorkeakoulun laaja oppiaine- ja kurssitarjonta tarjoavat sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja yksilölliseen tutkintoon, jossa voit erikoistua omien mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti.

Turun kauppakorkeakoulusta valmistuneena kauppatieteiden kandidaattina

  • sinulla on kyky toimia yritysten ja talouden tehtävissä omalla erikoistumisalueellasi
  • kykenet hyödyntämään analyyttisiä työvälineitä tutkiaksesi kauppa- ja taloustieteellisiä ongelmia
  • osaat muotoilla perusteltuja väittämiä ja kommunikoida ne sujuvasti erilaisille yleisöille
  • osaat ratkaista ongelmia tiimeissä ja hallitset tiimityöskentelyssä vaadittavat vuorovaikutustaidot
  • ymmärrät ammattisi yhteiskunnallisen vastuun pitkällä aikavälillä

Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä suoritat kauppatieteiden kandidaatin (KTK) tutkinnon Liiketoimintaosaamisen KTK-tutkinto-ohjelmassa ja jatkat opintojasi kauppatieteiden maisteriksi (KTM) Asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintaosaamisen maisteriohjelmassa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Kansainvälisen tutkimusyliopiston koulutustarjonta, mutta samalla kompakti kampus ja kodikas tunnelma ovat Turun yliopiston ehdottomia valttikortteja. Yliopisto tarjoaa yli 100 koulutusohjelmaa ja yli 130 oppiainetta 8 tiedekunnassa. Turun yliopistosta valmistuvat ovat luovia ja oma-aloitteisia asiantuntijoita, joille valmiit ratkaisut ja toimintamallit eivät...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto


Arvioinnit
Kauppatieteet (Pori) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.