Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteellinen tekniikka ja terveysteknologia, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Itsenäiset maisteriohjelmat

Lääketieteellinen tekniikka ja terveysteknologia, maisteriohjelma

Lääketieteen tekniikan ja terveysteknologian ohjelmassa annetaan valmiudet erityisesti terveydenhoidon ja terveysteknologian ammattisovellusten kehittämiseen kuluttajalähtöisten sovellusten lisäksi. Ohjelma antaa hyvät valmiudet työllistyä teollisuuden vaativiin TKI-asiantuntija ja johtotehtäviin. Ohjelma hyödyntää yliopiston monitieteisyyttä yhdistäen opintoihin diagnostiikka- ja kuvantamisteknologioiden lisäksi data-analytiikkaa, tekoälyä, sekä muiden tekniikan koulutusohjelmien osaamista.

Tavoitteet

  • Tutkinnon suoritettuaan opiskelija osaa soveltaa lääketieteellisen tekniikan ja terveysteknologian tuntemustaan ja tieteellistä lähestymistapaa ajankohtaisiin ja konkreettisiin tehtäviin, sekä kehittää uusia tuotteita, palveluita ja järjestelmiä.
  • Opiskelija pystyy toimimaan työelämässä erilaisissa alan asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä. Opiskelija pystyy myös toimimaan tehokkaasti erilaisten moniammatillisten ryhmien jäsenenä.
  • Opiskelija erikoistuu lääketieteellisen tekniikan ja terveysteknologian alalla valitsemansa linjan mukaisesti ja laajentaa sovellusalueen tuntemustaan valitsemalla temaattisen opintosisällön monialaisen yliopiston tarjonnasta.
  • Opiskelija pystyy osallistumaan lääketieteellistä tekniikka ja terveysteknologiaa koskevien kysymysten yhteiskunnalliseen keskusteluun ottaen huomioon käyttäjien, tekniikan, yhteiskunnan ja ympäristön vaatimukset.
  • Osaamistavoitteet saavutettuaan opiskelijalla on edellytykset jatkotutkintoon johtavaan koulutukseen ja jatkuvaan oppimiseen.

Ohjelmasta valmistuneet työllistyvät poikkitieteellisiin tehtäviin, joissa yhdistyy lääketieteen, tekniikan, luonnontieteiden ja kauppatieteiden osaaminen. Koulutusohjelma antaa sekä edellytykset toimia erilaisissa vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä lääke-, diagnostiikka ja terveysteknologian aloilla että erinomaiset valmiudet jatkotutkintoon johtavaan koulutukseen.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Diplomi-insinööri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Kansainvälisen tutkimusyliopiston koulutustarjonta, mutta samalla kompakti kampus ja kodikas tunnelma ovat Turun yliopiston ehdottomia valttikortteja. Yliopisto tarjoaa yli 100 koulutusohjelmaa ja yli 130 oppiainetta 8 tiedekunnassa. Turun yliopistosta valmistuvat ovat luovia ja oma-aloitteisia asiantuntijoita, joille valmiit ratkaisut ja toimintamallit eivät...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto

Arvioinnit
Lääketieteellinen tekniikka ja terveysteknologia, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.