Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mediatutkimus, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Rauma
Maisteriohjelmat

Mediatutkimus, maisteriohjelma

Tavoite

Filosofian maisterin koulutuksessa hankit mediatutkimuksen tieteenalan hyvän tuntemuksen ja valmiudet tieteellisen tiedon ja tieteellisten menetelmien soveltamiseen. Tutkinnon jälkeen voit toimia vaativissa asiantuntija- ja kehitystehtävissä ja kansainvälisessä yhteistyössä. Sinulla on hyvä viestintä- ja kielitaito alan tehtäviin sekä kansainväliseen toimintaan. Lisäksi sinulla on valmiudet tieteelliseen jatkokoulutukseen ja elinikäiseen oppimiseen.

Koulutuksen sisältö

Mediatutkimuksen syventävissä opinnoissa saat laaja-alaisen käsityksen alan filosofisista lähtökohdista ja teoriaperinteistä. Perehdyt tarkemmin alan keskeiseen teoria- ja metodikirjallisuuteen, ja syvennät näin ymmärrystäsi tutkimusalan kokonaisuudesta ja sen erityispiirteistä. Hiot taitojasi hankkia tietoa ja arvioida tietoa monipuolisesti, käydä tieteellistä keskustelua ja kirjoittaa argumentoivaa tieteellistä tekstiä. Osana opintoja kirjoitat pro gradu –tutkielman.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopistoArvioinnit
Mediatutkimus, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.