Sivuston käyttötapa: Mobiili

Molekulaarisen solubiologian tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Turku
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Molekulaarisen solubiologian tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Tavoite

Suoritettuasi tutkinnon Molekulaarisen solubiologian maisteriohjelmassa sinulla on vankka osaaminen sekä teorian että käytännön tasolla molekyylibiologian, molekulaariseen solubiologian sekä entsyymi- ja proteiinikemian alueilla. Tutkinto-ohjelmasta valmistuneena ymmärrät proteiinien ja muiden biomolekyylien rakennetta ja toimintaa ja osaat tuottaa uutta tietoa biokemiallisin ja solubiologisin menetelmin.

Koulutuksen sisältö

Molekulaarisen solubiologian tutkinto-ohjelman opetus keskittyy molekyylibiologiaan, molekulaariseen solubiologiaan sekä entsyymi- ja proteiinikemiaan. Molekulaarisen solubiologian tutkinto-ohjelmassa on kaksi pääainetta: Biokemia ja Solubiologia. Biokemian pääaineen opetus keskittyy elämän rakenteen ja toiminnan ymmärtämiseen molekyylitasolla. Solubiologian pääaineessa opetus painottuu solutasolle ja opetuksen erityisalueena on solusignalointi.

Molekulaarisen solubiologian tutkinto-ohjelmassa olennainen osa opetusta on laboratoriotyöskentely. Opetuksesta noin puolet onkin itsenäiseen tutkimustyöhön valmentavaa laboratoriotyöskentelyä joko kurssimuotoisena tai osana laitoksen tutkimusryhmää.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto

Arvioinnit

Molekulaarisen solubiologian tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.