Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Saksan kieli

Turun yliopisto
Yhteenveto
5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Kandi- ja maisteriohjelmat

Saksan kieli

Haluatko saksan kielen asiantuntijaksi, opettajaksi tai kääntäjäksi? Onko tavoitteenasi työskennellä tärkeissä asiantuntijatehtävissä, joissa edellytetään saksan kielen erinomaisia taitoja ja saksankielisen kielialueen kulttuurin osaamista?

Turun yliopiston saksan kielen kandidaattiopinnoissa hankit vahvan saksan kielitaidon, perehdyt saksankielisen alueen yhteiskuntaan, kulttuuriin ja kirjallisuuteen sekä omaksut kielen ja vuorovaikutuksen analyysitaitoja. Kandidaattiopinnot suoritettuasi valmistut humanististen tieteiden kandidaatiksi.

Kandidaatintutkinnon jälkeen jatkat opintojasi maisterivaiheen tutkinto-ohjelmassa (2 vuotta), jossa erikoistut haluamaasi työnkuvaan. Filosofian maisterin tutkinnon suorittaneena:

  • Sinulla on vahvat työelämätaidot ja ammatillista erityisosaamista kielen oppimisesta ja opettamisesta, kieliasiantuntijuudesta yhteiskunnassa tai monikielisestä käännösviestinnästä.
  • Olet syventänyt saksan osaamistasi sekä kehittänyt vuorovaikutuksen ja kielen ilmiöiden analyysitaitojasi.
  • Olet perehtynyt erilaisiin tutkimussuuntauksiin ja kehittänyt kykyäsi tuottaa ja soveltaa uutta tietoa sekä arvioida sitä kriittisesti.

Sekä kandidaatin- että maisterintutkintoon sisältyy sivuaineita. Monitieteisessä Turun yliopistossa sinulla on mahdollisuus valita sivuaineita laajasta valikoimasta ja rakentaa tutkintosi kiinnostuksesi ja tulevaisuudensuunnitelmiesi mukaiseksi.

Saksan kielen asiantuntijoita tarvitaan opetus- ja koulutusalalla, käännösviestinnän tehtävissä sekä yritysten, hallinnon, media-alan, järjestöjen ja julkisen sektorin erilaisissa kansainvälisissä viestintä-, suunnittelu- ja johtotehtävissä kotimaassa ja ulkomailla.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Opintoihin haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Kansainvälisen tutkimusyliopiston koulutustarjonta, mutta samalla kompakti kampus ja kodikas tunnelma ovat Turun yliopiston ehdottomia valttikortteja. Yliopisto tarjoaa yli 100 koulutusohjelmaa ja yli 130 oppiainetta 8 tiedekunnassa. Turun yliopistosta valmistuvat ovat luovia ja oma-aloitteisia asiantuntijoita, joille valmiit ratkaisut ja toimintamallit eivät...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto

Arvioinnit
Saksan kieli ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Englannin kieltä ja viestintää!

Kieliasiantuntijaksi, kieltenopettajaksi tai taitavaksi viestijäksi! Englannin kielen, monikulttuurisuuden sekä viestinnän ja journalistiikan opintoja.