Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Tietojärjestelmätiede, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Tietojärjestelmätiede, maisteriohjelma

Tavoite

Tietojärjestelmätieteen ja erityisesti työinformatiikan lähtökohtana on kokonaisvaltainen, hallittu ja jatkuva kehitys. Kohdeorganisaation toimijat ja heidän osaamisensa on lähtökohta muutosprosessille, jossa työjärjestelmä ja työroolit muodostavat keskeiset käsitteet elinvoimaisten järjestelmien suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen sekä tutkimiseen. Epävarmuutta sisältävässä liiketoimintaekosysteemissä kokonaisarkkitehtuurin haltuunotto on keskeistä.

Tietojärjestelmätieteen opiskelijana perehdyt tietotekniikan, tietotyön, ohjelmistotoiminnan ja tietojohtamisen uusimpiin menetelmiin ja osaat sisäistää niiden teoriat monissa kenttätöissä yritysprojekteissa.

 

Koulutuksen sisältö

Ohjelma pitää sisällään mahdollisia erikoistumissuuntia, joiden sisältöä voidaan räätälöidä henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa opiskelijan erikoistumistoiveiden mukaan.

Ohjelmisto- ja verkkoliikennetoimintaaan suuntautuminen laajentaa osaamistasi siten, että sinulla on valmiudet toimia IT-palveluja tuottavissa tai verkkoliiketoimintaa harjoittavissa yrityksissä. Ohjelmisto- ja verkkoliiketoiminnan suuntautuminen laajentaa edelleen valmiuksiasi toimia alan yrityksissä joko markkinointitehtävissä, vientitehtävissä tai vaihtoehtoisesti myös yrittäjänä.

Tietojohtamisen suuntautuminen antaa sinulle hyvät valmiudet kehittää yrityksen tietovarantoja ja niiden analysointia ja raportointia johdon ja asiantuntijoiden käyttöön sekä monipuolisen osaamisen yritysten ja julkishallinnon tietokantoihin kertyvien suurten tietomäärien jalostamiseen, analysointiin ja raportointiin. Tietojohtamisen erikoistuminen laajenee maisterivaiheessa tiedon johtamisesta yrityksen koko tietohallinnon johtamiseen, ja antaa sinulle hyvät valmiudet tietoarkkitehtuurien, tietoturvan, IT-palvelujen ja koko tietohallinnon strategiseen kehittämiseen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

Arvoinnit
Tietojärjestelmätiede, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: