Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Tietojenkäsittelytiede

Turun yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Tietojenkäsittelytiede

Tavoite

Tietojenkäsittelytieteet muodostavat nopeasti kehittyvinä tieteinä erään merkittävimmistä korkean teknologian tutkimusaloista sekä maassamme että kansainvälisesti. Tietojenkäsittelytieteiden alemman ja ylemmän tutkinto-ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietojenkäsittelyn asiantuntijoita teollisuuden, kaupan, hallinnon, tietojenkäsittelyalan yritysten ja tutkimuslaitosten palvelukseen sekä tietotekniikan opettajia eri oppilaitoksiin. Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnossa pääaineen teoreettinen ymmärrys ja tekninen osaaminen yhdistyvät monialaisen yliopiston tarjoamien laaja-alaisten sivuainemahdollisuuksien kautta syntyvään henkilökohtaiseen profiloitumiseen.

Koulutuksen sisältö

Alan nopean kehityksen takia alemmassa korkeakoulututkinnossa annetaan opiskelijoille tietojenkäsittelytieteen ja tietotekniikan monipuoliset teoreettiset perustiedot. Lisäksi opiskelija tutustuu tärkeimpiin uusiin tietojenkäsittelymenetelmiin ja -välineisiin. Näin luodaan ylemmän korkeakoulututkinnon perusta. Tavoitteena on, että opiskelija on LuK-tutkinnon suoritettuaan omaksunut työelämässä tarvittavia käytännön ammattitaidon vaatimia tietoja ja taitoja. Sivuaineeksi voidaan valita monialaisen yliopiston valikoimasta omaan erikoistumisprofiiliin hyvin soveltuva kokonaisuus. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

Arvoinnit
Tietojenkäsittelytiede ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: