Sivuston käyttötapa: Mobiili

Varhaiskasvatuksen opettaja

Turun yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Rauma
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Varhaiskasvatuksen opettaja

Varhaiskasvatuksen opettajan tutkinto-ohjelmassa kehität valmiuttasi itsenäiseen toimintaan ja moniammatilliseen yhteistyöhön varhaiskasvattajana. Kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon suoritettuasi hallitset varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen keskeiset pedagogiset sisällöt ja perusteet ja osaat soveltaa tietämystäsi ymmärrät opetussuunnitelman ja suunnittelun merkityksen varhaiskasvatuksessa sekä esi- ja perusopetuksessa hallitset tieteellisen ajattelun ja tutkimuksen perusteet osaat toimia yhteistyössä perheiden, asiantuntijoiden sekä työyhteisösi muiden jäsenten kanssa.

Kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon suoritettuasi olet päivähoidon ja varhaiskasvatuksen kasvatustyössä erityisesti pedagoginen asiantuntija ja opettaja ja sen myötä työyhteisösi vastuullisin pedagogisen toiminnan suunnittelija ja toteuttaja.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Varhaiskasvatuksen opettaja

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto


Arvioinnit

Varhaiskasvatuksen opettaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.