Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Kirjoittamisen linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
marker Hakuaika käynnissä
   
Päiväopinnot
Kauniainen
Kansanopistot

Kirjoittamisen linja

Kirjoittamisen linja

Kirjoittamisen linja

Kiinnostaako luova kirjoittaminen? Haluatko kehittyä kirjoittajana?

Kirjoittajakoulutus perehdyttää runouteen, proosaan, draamaan ja tietokirjoittamiseen. Lisäksi tutkitaan kirjoittajan luovaa prosessia ja tuetaan kirjoittajaidentiteetin kehittymistä. Tärkeä osa luovan kirjoittamisen opintoja on palautteen antaminen ja saaminen.

Opintojen keskiössä ovat Jyväskylän avoimen yliopiston kirjoittamisen opinnot ja niitä tukevat Akatemian omat kirjoittamisen opintojaksot.

Kirjoittajakoulutus sopii kaikille, jotka käyttävät kieltä työssään ja haluavat kehittyä kirjoittajina. Opinnoissa menestyminen edellyttää kykyä jakaa omia tekstejään ryhmässä, keskustella ja antaa palautetta muiden teksteistä sekä reflektoida omaa kirjoittamista ja oppimista.

Kirjoittamisen linjan opinnot

Opettajina toimivat kirjoittamisen vahvat ammattilaiset, mm. Panu Hämeenaho, Inari Mykkänen, Mikko Myllylahti, Riikka Pelo, Taija Tuominen, Sinikka Vuola ja Miia Toivio.

Opiskelu on päätoimista ja tapahtuu arkipäivisin. Lähiopetusta n. kahtena päivänä viikossa, joten opinnot on mahdollista suorittaa osa-aikaisen työn ohessa. Ilta- ja etäopintoja tarjotaan kysynnän mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjoittamisen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella. Lisäksi hakulomakkeeseen täytetään ”Minä kirjoittajana” -teksti. Opiskelijavalinnassa kiinnitetään huomiota motivaatioon ja kirjalliseen ilmaisuun. Haussa arvioidaan myös kykyä selviytyä opinnoista menestyksekkäästi.

Kustannukset

Opintomaksu lukuvuonna 2018-19 on 2490 € / lukuvuosi. Se maksetaan neljässä erässä tai yhdessä erässä. Yhdessä erässä maksaessa saa alennusta 100 euroa ja opintomaksu on tällöin 2390 euroa. Syyslukukaudella on 17 opiskeluviikkoa, kevätlukukaudella 20 opiskeluviikkoa.

Opintomaksuun sisältyy jopa 50 opintopisteen verran yliopisto-opintoja sekä rajoittamattomasti yliopisto-opintoja tukevaa Akatemian omaa opetusta. Lisäksi hintaan sisältyy vakuutus, atk-, media- ja monistemateriaali sekä tietokoneen @- tai A-ajokortti (TIEKE).

Toisen lukuvuoden opiskelijan maksu on hieman yli puolet (60%) normaalista opiskelijamaksusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjoittamisen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Arvioinnit

Kirjoittamisen linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: